Wysłany: 2005-01-18, 17:41 Kadus - Selecta Premium - farba do włosów
Kadus - Selecta Premium - farba do włosów
Farba do włosów w kremie - aż 85 odcieni
Połysk farby SELECTA PREMIUM jest wynikiem harmonijnego współdziałania farby do włosów i wody utlenionej w kremie.Ten rewelacyjny efekt daje kombinacja esencji proteinowych oraz specjalnych wosków.
Szeroka paleta barw - 85 kolorów , koncepcja koloru rozjaśniającego (czysty ton), wspaniała zdolność mieszania kolorów między sobą - Mixtony, rewelacyjne czerwienie Micro Reds, 100% krycia siwych włosów, perfekcyjne wyrównywanie, błyszcząca, modna i naturalna koloryzacja , obniżona zawartość amoniaku, kosmetyczny zapach
optymalna stabilność koloru dzięki kwasom owocowym AHA, maksymalna ochrona i pielęgnacja włosów , długotrwałe efekty farbowania oraz łatwe stosowanie
Cena : 23 zł
[ Dodano: 2005-01-18, 18:50 ]
Moja ocena:
Ogromny wybór kolorów, szczególnie przepięknych czerwieni. Kupiłam wersję Selecta Premium Micro Reds. Kolor bossski. Jednak nie trzymał się tak długo, na ile liczyłam. Byc może to wina wody utlenionej, która nie była z Kadusa, tylko jakaś inna. Stosowałam specjalny szampon,a kolor i tak zszedł Choć przez jakiś czas był naprawde piękny. Farba nie smierdzi, jak inne. łatwo ją nałozyć. Choć w warunkach domowych trzeba się pobawić w mieszanie jej z wodą utlenioną. Włosy były po niej bardzo ładne, błyszcące, miękkie, choć nie zawierała specjanej odzywki po farbowaniu. Gdybym nadal gustowała w czerwieniach, to kupiłabym ją. Minusem może byc jej dostępnośc w sklepie(czasem nie chą jej sprzedawać ), cena, która i tak wzrasta, bo trzeba dokupić wodę utlenioną(najlepiej firmową). Być może na innych włosach będzie się trzymać zdecydowanie dłużej niż na moich. Ale jeśli miałabym wybór między jakąs sklepową, mało trwałą, a tą(gdzie kolor nie trzymał się zbyt długo), wybrałabym tą, bo nie niszczy włosów no i za te chwile radości z przepięknej czerwieni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum