Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: WS
2011-02-14, 00:03
Zmiana koloru.
Autor Wiadomość
Paulette 

Wysłany: 2008-12-08, 12:21   

wyjdzie ciemniejszy ale potem sie zmyje i bedzie ok, jestem fanka castingu :P to chyba najlepsza farbka, robilam juz ciemny braz i hebanowa czern, teraz zastanawiam sie wlasnie nad czekolada ale jeszcze sie nie zdecydowalam na konkretny odcien

Parsifal 

Wysłany: 2008-12-08, 13:44   

no więc tak: włoski mam baaardzo cienkie w naturalnym kolorze jasny brąz/ciemny blond wpdający w mysi :P pasemka a raczej ich pozostałość jest złota, marzy mi się ciemny kolor włosów taka np. czekolada, ale jestem przeraźliwie wręcz blada więc nie wiem czy byłby to dobry pomysł...:/

tenebra 

Wysłany: 2008-12-08, 23:18   

Paulette, a ty nie miałaś blondu?

(\.../)
(O.o)
(> <)

adriana7 

Wysłany: 2008-12-09, 09:37   

Paulette, a hebanowa czerń Ci się zmyła ? Bo ja włansie tym zafarbowałam i troche się boje, że mi nie zejdzie. Choć myje codziennie i piana jest taka szara :)

bejbe 

Wysłany: 2008-12-09, 12:19   

tenebra napisał/a:
Paulette, a ty nie miałaś blondu?

No przecież kobieta zmienną jest :P

Paulette 

Wysłany: 2008-12-11, 12:07   

mialam blond ;p ale juz mialam wyniszczone wlosy od niego, rozjasnianie jednak najbardziej niszczy

zmyla sie troche ,teraz zrobila sie taka bardziej matowa i troche jasniejsza ale nadal jest to czarny , ale nie wyglada brzydko, jednak juz nie zafarbuje nia bo wole cos z odblaskiem wpadajacym w czerwony/braz w cos cieplego, dlatego teraz wezme czekolade moze albo jakis braz....

Cleo80 

Wysłany: 2008-12-11, 12:36   

Paulette napisał/a:
mialam blond ;p ale juz mialam wyniszczone wlosy od niego, rozjasnianie jednak najbardziej niszczy

To fakt, dzisiaj farbowałam ciemniejszym kolorem i naprawdę taka farba ani tak mocno nie śmierdzi , nie szczypie w skórę głowy i nie mam po niej takiego siana jak po blondach :/

adriana7 

Wysłany: 2008-12-11, 15:10   

Moja czerń nadal się błyszczy, juz 2 tydzień, ale rzeczywiście nie jest juz aż tak ciemna, jak przedtem - z początku to aż niebieski poblask był. Mam nadzieje, że uda mi się później zafarbowac na coś jasniejszego. Nie uzywam już nawet szamponu do włosów ciemnych, żeby mi koloru nie zatrzymywało ani nie przyciemniało ;)

Paulette 

Wysłany: 2008-12-11, 15:39   

no ja tez mialam ten poblask niebieski na poczatku a wcale go nie chcialam miec, ja juz mam miesiac to na glowie, i juz mam z 1,5cm odrost wiec sprobuje niedlugo innego kolorku, te farby sa super , bo naa wlosach zadnego ubytku nie widze, dlatego spokojnie moge sobie robic :D to lubie

Cleo80 

Wysłany: 2008-12-11, 15:53   

Paulette, a wklejałaś gdzieś fotkę z włosami w tym kolorze ?? Ta farba to chyba zmywalna jest co nie ??
Mnie się podoba kolor włosów taki jaki ma lalka Barbie Mai :) Ta lalka ma długie czarno- brązowe włosy z różowymi pasemkami :) Też takie chcę ;)

ewka71 

Wysłany: 2009-03-28, 09:14   

Dziewczyny chce zmienic kolor ale nie wiem na jaki :? moje wlosy po tym blondzie sa w nieciekawym stanie i odrosty musialabym robic na okraglo :/ moze jakis ciemniejszy blond? ale nie wiem jakiej farby uzyc, zeby nie wyszedl za ciemny.

bejbe 

Wysłany: 2009-03-28, 12:22   

Jak je jeszcze raz pofarbujesz,to w lepszym stanie nie będą,a raczej nawet w gorszym. Chcesz ciemniejszy blond czyli ciemny blond czy ciemniejszy trochę od tego co masz? Bo farby o odcieniu ciemny blond wychodzą jak jasny brąz. Naturalne blondy z kolei są szaroburde najczęściej.

lea88 

Wysłany: 2009-03-28, 12:24   

ja dzis kupilam szamponetke Joanny orzechowy braz. mam ochote wyprobowac i zobaczyc co wyjdzie :)

ewka71 

Wysłany: 2009-03-28, 12:43   

bejbe napisał/a:
Jak je jeszcze raz pofarbujesz,to w lepszym stanie nie będą,a raczej nawet w gorszym.

ale i tak musze robic odrosty, wiec to jest roznica czy to farba rozjasniajaca czy zwykla farba.
bejbe napisał/a:
Chcesz ciemniejszy blond czyli ciemny blond czy ciemniejszy trochę od tego co masz?

ciemniejszy od tego ktory mam

aniusia 

Wysłany: 2009-04-27, 09:13   

ja już nie wiem jak z tym Castingiem :P bo opinie o nim są przeróżne, a ja nie chce mieć kruczoczarnych włosów tuż po farbowaniu. koleżanka robiła tym schwarzkopfem "Natural & easy" i jej wyszedł taki w miarę fajny, tzn nie czarny (a robiła średnim czekoladowym brązem czy jakoś tak), ale farba szybko się zmyła i ogólnie mi jej nie poleca :P
a ja po maturze, jeszcze w maju, definitywnie się farbuje !

[ Dodano: 2009-04-27, 09:14 ]
ps. jakby ktoś miał opinie o odcieniu "Czekolada" z Castinga to pisać :)

ewka71 

Wysłany: 2009-04-27, 12:27   

aniusia, wg mnie czekolada byłaby za ciemna dla Ciebie

aniusia 

Wysłany: 2009-04-27, 12:31   

ale ten odcień na opakowaniu się taki ciepły wydaje... to ja już nie wiem jaki kolor wybrać, bo wszystkie te, które mnie się podobają ciemne wychodzą

MałaMi 

Wysłany: 2009-05-23, 23:16   

A ja w sumie nie wiem, myślicie że jeśli mam ciemno brązowe oczy, dość jasną cerę to ciemny brąz/czarny ewent.będzie mi pasować?
W sumie przez rok miałam rudy ,ale wydaje mi się że trochę podkreśla rumieniec :?

Edyta_000 

Wysłany: 2009-05-25, 20:04   

MałaMi napisał/a:
A ja w sumie nie wiem, myślicie że jeśli mam ciemno brązowe oczy, dość jasną cerę to ciemny brąz/czarny ewent.będzie mi pasować?
W sumie przez rok miałam rudy ,ale wydaje mi się że trochę podkreśla rumieniec :?

Czarny kolor włosów do jasnej cery wg. mnie nie pasuje. Co innego gdy ktoś ma naturalny ale jak jest już malowany to wygląda sztucznie.
Myślę, że jasny brąz, brąz, czekolada, kasztan będą pasowały. ale chyba muszę to być ciepłe odcienie.

Odpowiedz do tematu