Kinna Bardzo ładny kolorek, chociaż nie lubię rudych refleksów bo to później będzie brzydko wyglądało ale teraz jest . W trakcie zdaj relacje jak z trwałością farby
Takie kolory maja to do siebie,że niestety zmywają się do,moim zdaniem, brzydkiego rudego. Dlatego trzeba używać szamponów do farbowanych włosów,albo takie do brązowych.
Takie kolory maja to do siebie,że niestety zmywają się do,moim zdaniem, brzydkiego rudego. Dlatego trzeba używać szamponów do farbowanych włosów,albo takie do brązowych
no napewno moj sie zmyje bynajmniej z odrostów. Dlatego jakos za tydzien dwa poprawie kolor zeby było rowno :Ptym bardziej ze ja mysle Head&Shoulders wiec sie zmyje szybciej napewno
Hmm a mnie się wydaje, że to też zależy od farby czy będzie rudy czy też nie, np. po farbie wellaton niczego takiego nie zauważyłam, tylko to, że kolory wychodzą ciemniejsze
Kinna- nastepnym razem jak bedziesz farbowac trzymaj max dlugo na odrostach i bardzo krotko na calych wlosach (nawet 5 min). No a Garnier niestety b szybko sie splukuje
No niestety przy farbowaniu na takie kolory,jak sie ma jaśniejsze odrosty to takie niespodzianki się zdarzają,dlatego najlepiej farbować odrosty w miarę regularnie,jak nie są jeszcze małe.
No i niestety wyglada na to ze mialam racje- Casting creme gloss glossy chocolates to seria nie dostepna w Polsce. Przeszlam przez ostatni tydzien wiele drogerii, hipermarketow i nie ma ich nigdzie. Sprzedawcy tez mowia, ze nie slyszeli o takich kolorach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum