co sądzicie o farbie L'Oreal, Recital Preference ? Najbradziej interesują mnie brązy, długo się utrzymuje, kolory wychodzą w miare podobnie i czy nie ma wstrętnych rudawych refleksów
No to ja już się zamotałam, teraz to nie wiem jaką farbę kupic Loreal odpada, pallete i garnier też.....zostaje brillance której nigdy nie używałam i verona jak się wkurze to pójde kupię wellaton i zmyje sie po kilku miesiącach dziadoctwo albo do fryzjerki ale ich farby też pewnie szybko schodzą i ciekawe czy odcienie wychodzą podobne. Kurde po co na rynku porobili tyle kosmetków
lea88 A może wiesz czy brązy wychodzą dużo ciemniejsze? I czy są rudawe refleksy? Bo z tego co wiem to te farby chyba takie mają, albo już mi sie pomieszało, bo dużo tego czytałam
Nie wiem jak wychodza brazy (tam chyba nie ma odcienie zlotych brazow w ogole- moze oprocz ktoregos z tych nowych). Moje mama wczesniej robila szlachetnym mahoniem (zniknal z polskiego rynku:() i teraz czerwonych brazem z tej nowej serii. Wychodza dosc ciemno niestety.
Aha dziękuję To chyba kupię mleczną czekoladę wellatonu albo gorzką czekoladę Verony ale to chyba będzie chłodny odcień. A znowu tak jak bejbe napisałaś, że ciemne brązy wychodzą jak brąz ale u mnie było tak, że kupiłam ciemny brąz i wyszedł czarny, dlatego wolę nie eksperymentować Niedługo idę do fryzjera to zapytam się jej, może ona coś doradzi. A malowanie przesune na maj- czerwiec
Ps. No i kupiłam jasny brąz i gorzka czekolada. Zastanawiam się jaki kolor wyjdzie po zmieszaniu. Kurde mama mi powiedziała, że prawie wszystkie brązy wychodzą ciemne, a ja nie chcę mieć nie daj boże czarnych włosów. Teraz to już boje się zafarbować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum