Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: tenebra
2011-02-18, 19:49
Brązy
Autor Wiadomość
lea88 

Wysłany: 2008-02-09, 13:24   

Ale Casting Creme Gloss jest w Polsce :P Nawet juz nim robilam wlosy i mam 2 odcienie w szafce :) Nie ma tylko 3 nowych odcieni czekolady :(

Edyta_000 

Wysłany: 2008-03-03, 18:41   

co sądzicie o farbie L'Oreal, Recital Preference ? Najbradziej interesują mnie brązy, długo się utrzymuje, kolory wychodzą w miare podobnie i czy nie ma wstrętnych rudawych refleksów

Reichea 

Wysłany: 2008-03-03, 19:09   

Edyta_000 napisał/a:
co sądzicie o farbie L'Oreal, Recital Preference ?

Kolory wychodzą bardzo ładnie, niemal identycznie jak na opakowaniu, ale niestety moim zdaniem szybko się zmywa.

lea88 

Wysłany: 2008-03-03, 20:08   

Podobno wycofuja game brazow z Castinga i maja wprowadzac te czekoladowe kolory :P
Juz nie moge sie doczekac :)

Edyta_000 

Wysłany: 2008-03-03, 22:08   

No to ja już się zamotałam, teraz to nie wiem jaką farbę kupic :P Loreal odpada, pallete i garnier też.....zostaje brillance której nigdy nie używałam i verona jak się wkurze to pójde kupię wellaton i zmyje sie po kilku miesiącach dziadoctwo :evil: albo do fryzjerki ale ich farby też pewnie szybko schodzą i ciekawe czy odcienie wychodzą podobne. Kurde po co na rynku porobili tyle kosmetków :lol:

lea88 

Wysłany: 2008-03-03, 22:19   

Brillance jest super , ale ma niestety tylko game brazy, mahonie itp ciemniejsze kolory, bardzo jasne blondy i czerwienie, rude.

Edyta_000 

Wysłany: 2008-03-03, 22:36   

lea88 A może wiesz czy brązy wychodzą dużo ciemniejsze? I czy są rudawe refleksy? Bo z tego co wiem to te farby chyba takie mają, albo już mi sie pomieszało, bo dużo tego czytałam :P

bejbe 

Wysłany: 2008-03-03, 22:44   

Edyta_000, jeżeli8 odcień z nazwy jest rudawy albo złoty,to wyjdą rudawe,ale ciemne brązy wychodzą jak brąz,do tego z ładnym połyskiem.

lea88 

Wysłany: 2008-03-03, 22:58   

Nie wiem jak wychodza brazy (tam chyba nie ma odcienie zlotych brazow w ogole- moze oprocz ktoregos z tych nowych). Moje mama wczesniej robila szlachetnym mahoniem (zniknal z polskiego rynku:() i teraz czerwonych brazem z tej nowej serii. Wychodza dosc ciemno niestety.

Edyta_000 

Wysłany: 2008-03-04, 10:29   

Aha dziękuję :) To chyba kupię mleczną czekoladę wellatonu albo gorzką czekoladę Verony ale to chyba będzie chłodny odcień. A znowu tak jak bejbe napisałaś, że ciemne brązy wychodzą jak brąz ale u mnie było tak, że kupiłam ciemny brąz i wyszedł czarny, dlatego wolę nie eksperymentować :P Niedługo idę do fryzjera to zapytam się jej, może ona coś doradzi. A malowanie przesune na maj- czerwiec :)

Ps. No i kupiłam :? jasny brąz i gorzka czekolada. Zastanawiam się jaki kolor wyjdzie po zmieszaniu. Kurde mama mi powiedziała, że prawie wszystkie brązy wychodzą ciemne, a ja nie chcę mieć nie daj boże czarnych włosów. Teraz to już boje się zafarbować :P

Odpowiedz do tematu