devilgambit- tak juz na pocczatku wrzesnia farbowalam i caly czas trzyma.
Moesha - no i to jest najgorsze ze to jest stala koloryzacja,a mi chodzilo wlasnie o to zeby zjasniala tylko strasznie ciezko to sie dzieje.Jak mialam inne farby to duzo szybciej blakly a ta PALLETE sie trzyma jak zadna inna.Fajnie by bylo jakby to byl kolr ktory by mi sie podobal to wtedy bym byla bardzo zadowolona.
devilgambit- tak juz na pocczatku wrzesnia farbowalam i caly czas trzyma.
Moesha - no i to jest najgorsze ze to jest stala koloryzacja,a mi chodzilo wlasnie o to zeby zjasniala tylko strasznie ciezko to sie dzieje.Jak mialam inne farby to duzo szybciej blakly a ta PALLETE sie trzyma jak zadna inna.Fajnie by bylo jakby to byl kolr ktory by mi sie podobal to wtedy bym byla bardzo zadowolona.
hehe to,że się trzyma jak żadna inna i nie blaknie to chyba wieleki plus ale rozumiem, że
nie w tym przypadku Ja bym Ci radziła zafarbowac włosy jeszcze raz, na jaśniejszy kolor
moj ojciec jak był młody farbował brodę na fioletowo lub na rudo
ja tylko najpierw musze troszke tą brode azpuścić a to najtrudniejsze żeby siła woli wygrała z poczuciem estetyki ... a taką farbą do włosów można wogóle brode farbować czy są do tego jakieś specjalne? Wie któraś z was może ...
Kurde ja już nigdy niczym nie zafarbuje włosów Ani szamponetką ani trwalszym szamponem ani farbą. Zafarbowałam sobie włosy na czarno takim szamponem chyba Welli który trzyma się do 30 myc. Minęło pół roku, kolor niby zszedł ale teraz mam rude włosy 9naturelne jasny brąz) a przy skórze głowy są wypłowiałe..Jak te stare babcie którym schodzi z kolor głowy...
Dajcie spokój. Mam naturalne jasne brązowe włosy. Jak zafarbowałam tym gównem na czarno to było fajnie. Teraz mam czupryne brązowo-czerowo-platynową.. Powiedzcie mi że te 'odrosty' czy posiwienia nie wiem jak to nazwac zejda... Jak przyjdzie zima to będą mnie brali za mohera
heh no i dlatego ja sie ciesze ze jeszcze nigdy nie farbwałam kudłów...przynajmniej takie przygodny mnie omineły hehe
Pati:D, uważam ze z czasem ci to zginie i bedzie OK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum