Moesha czy ta farba ma aplikator, czy aktywator jest w dwóch saszetkach ?? Do moich krótkich włosów jedna farba starcza mi na dwa razy i dlatego lepiej zeby miała dwie saszetki i tubkę.
Powiem ci Cleo, ze te farby z dozownikiem (np. Loreal) też się da dzielic.. ja wyciskam po prostu pol tubki do miseczki, nakrętkę dozownika odkrecam, odlewam polowe aktywatora, dozownik zamykam i mam na drugi raz.
a od kiedy to farbę można zmyć ??
moim zdaniem jedyne co mozesz zrobić to czekać aż odrosną, lub zafarbować jeszcze raz,
tylko tymrazem na kolor, który Cię interesuje
no niby nie.. ale np. moja kumpela fabuje na czarno i po miesiacu codziennego mycia kolor jej jasnieje.. a jesli by go nie odswiezala to typuje ze po 3 miesiacach juz bylby wyraznie jasniejszy..
noo dzieki ale ja uwazam ze wygladam okropnie kiedys mialam blad wlosy to juz chyba ladniej wygladalam niz w tych.No powoli juz sie zmywa ale bardzo powoli
noo dzieki ale ja uwazam ze wygladam okropnie kiedys mialam blad wlosy to juz chyba ladniej wygladalam niz w tych.No powoli juz sie zmywa ale bardzo powoli
ja przyznam szczerze że sam mam brązowe i mam zamiar właśnie za jakiś czas jak podrosną zrobić z nich czarne czernią kosmosu ... i borde też bym sobie podkolorował tym ale nie wiem czy zadziała ... długo się już trzyma ta farba ?
Ejj przecież farba to jest STAŁA koloryzacja
Ona nie schodzi. To nie jest szampon koloryzujący
Kolor moze wypłowieć, rozjaśnić sie itd, ale farba nigdy tak sama z siebie nie zejdzie, nie można jej zmyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum