kupiłam ten mroźny blond.. bede jakoś za tydzien farbować.. zobaczymy jak mi chwyci, bo jak wiecie mialam najpierw przyciemniane teraz znowu troche rozjasniane wlosy. Najbardziej się boję, że odrosty chwyci mi inaczej niż resztę włosów... a to już bedzie masakra :|
beka jakiś czas temu wysłałam wypełnioną ankietę z tej farby (jest na wew. stronie
pudełka) i dzisiaj w nagrode dostałam Żel Ekstremalny Titan Look Taft!
Wydygalam się tej farby i zrobilam sobie z połowy pasemka.. takie nieregularne i musze powiedzieć, ze prawie w ogole mi nie chwycila.. Chce wrócic do mojego blondu ale jakoś nic nie chce mi lapać ;(
Efekt byl zajebisty ale przez 2 tygodnie. Teraz juz nawet nie pamietam jak wygladal;/
a używasz jakiś kosmetyków, które "dbają o kolor" ??
Bo mój kolor jest taki jak na początku, ale moze to się tylko tyczy kolorów blond ??
Chociaz po innych farbach kolor dosyć szybko mi żółkł a tu nic takiego się nie dzieje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum