Mam obecnie na głowie ultrafiolet Brillance Luminance Schwarzkopfa znaczy się miałam bo wypłowiałam tak, że nie pytaj Ale kolor był zajefajny Chciałam sobie teraz zrobić własnie COLOR XXL ale Malinka pisała że też szybko znikł jej purpurowy
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Moja mama dostawla od tej farby uczulenia i wypadaly jej wlosy, wiec jestem sceptycznie nastawiona
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2007-08-07, 10:47
Taaaa "super" farba... Mialam tę farbe i ma to ona do siebie ze faktycznie kolor daje fajny, ale za cholere nie zlapie juz na tych wlosach inna farba. Jesli wlosy sa zafarbowane Paletą to juz np. Londa czy cos innego nie zlapie.
Fruyzjerka mi mowila ze Palette ma jakies dodatki silikonu dzieki czemu dlugo sie trzyma, ale wlasnie zadna inna farba sie nie przebije przez nia
I jak mialam kiedys nia zafarbowane wlosy to faktycznie nic nie pomagalo dopoki sie nie zmyl kolor
Ja też sięgnę po nią po raz kolejny. Moja mama była ostatnio zachwycona moim kolorem włosów, też ma zamiar sobie tą farbę sprawić. W piątek muszę ją kupic i w końcu zafarbować te paskudne odrosty.
Ostatnio sobie obiecałam, że nie użyje już nigdy farby palette, bo zawsze mam po nich włosy bardziej zniszczone, niż po garnierze. Gdyby jeszcze z palette color xxl były jakieś fajne kolorki brązu to może, ale nie ma
holercia....
Prawie 2 lata farbowałam odcieniem Mroźny Blond i byłam zachwycona, niestety moje włosy przestały jakoś na niego reagować! musiałam zmienić farbe, moze za jakiś czas do niej wróce a taki piękny jest ten kolor ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum