używała któraś z Was farb do włosów Syoss? Chciałabym zmienić kolor włosów z jasnego blondu na ciemny blond/jasny braz ewentualnie jasny kszatan. Właśnie Syoss ma bardzo ładne kolory,ale nie wiem,jak wychodzą. Użyłam tej farby raz,mroźnego blondu bodajże na odrosty, nie wyszło źle,ale wolę blondy z Wellatonu. Natomiast nie wiem,czy się skusić na ciemniejszy odcień z tej firmy.
Mojej siostry kolezanka farbowala ta farba i mowila ,ze jest zadowolona ,kolor fajny i trwaly ...
Ja na początku myślałam '' kurde, ale ten blond co teraz mam jest perfekcyjny '' a potem : ale to przecież tylko włosy i tak farbuję to zawsze mogę wrócić do blondu a dwa czas na zmiany
Tylko boję się w domu farbować, chyba za 1 razem udam się do fryzjera
Ja dzisiaj zakupiłam farbę Wellaton kasztanowy
wahałam się jeszcze między jasnym brązem no zobaczymy co wyjdzie, kupiłam 3 opakowania mam nadzieję że starczy oczywiście efektami się podzielę.
Nie wiem,jak ciemne kolory,ale mój blond się całkiem dobrze trzyma.
Otóż to mój blond się również dobrze trzymał wiadomo po jakimś tam czasie żółk, natomiast ciemne moje stały się tak wypłowiałe, a w sobotę idę na wesele
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum