Otwarty przez: Reichea 2008-02-01, 21:47 |
Schwarzkopf Palette Deluxe |
| Autor |
Wiadomość |
Moesha
|
Wysłany: 2006-03-10, 13:19 Schwarzkopf Palette Deluxe
|
|
|
Palette Deluxe - kolory luksusu
♣ Trwałe, eleganckie kolory
♣ Kaszmirowa miękkość włosów
♣ Łatwość i wygoda użycia
♣ Doskonałe pokrycie siwych włosów
Nowa formuła odżywki Palette Deluxe została wzbogacona o proteiny kaszmiru , których budowa
jest unikalnie zbliżona do struktury keratyny włosów. Proteiny kaszmiru chronią
włos już podczas procesu barwienia, ograniczając ryzyko pojawiania się
mikrouszkodzeń i chronią go przed zniszczeniami.
Dzięki proteinom kaszmiru włosy są fantastycznie miękkie, delikatne w dotyku,
mniej przesuszone, bardziej elastyczne i sprężyste. W linii Palette Deluxe znajdują się
intensywne, trwałe, lśniące i głębokie kolory w 24 odcieniach od eleganckich, subtelnych
blondów, przez wyrafinowane czerwienie i rudości po uwodzicielskie brązy i tajemnicze
czernie
Palette Deluxe to także luksusowo prosta formuła aplikacji. Dzięki specjalnej buteleczce
aplikacyjnej, która służy również jako pojemnik do mieszania składników farby, stosowanie
produktu jest łatwe i nie wymaga żadnych dodatkowych przyborów jak miseczka czy pędzel.
Wystarczy wycisnąć do buteleczki krem koloryzujący, dokładnie wymieszać składniki
potrząsając buteleczką. Uzyskaną mieszkankę nakładamy na włosy bezpośrednio z
aplikatora, łatwo i bezpiecznie.
Ja używam odcienia 218 Srebrzysty Blond i jestem BARDZO zadowolona
|
|
|
|
 |
Kinna

|
Wysłany: 2008-02-01, 21:55
|
|
|
chciałam napisac ze sie zbulwersowałam faktem iz w Kamie ani Rossmanie nie było tej farby. a jak sie zapytałam babki to powiedziała ze juz dawno nie mieli tej farby. myslicie ze juz jej nie produkują? kurde takie ładne kolory tam są. |
|
|
|
 |
Reichea

|
Wysłany: 2008-02-04, 15:18
|
|
|
| A u mnie w Rossmannie była i to jeszcze chyba w jakiejś promocji (ale tego pewna nie jestem). |
_________________ www.azyl.schronisko.net |
|
|
|
 |
Cleo80

|
Wysłany: 2008-02-05, 16:54
|
|
|
| Reichea napisał/a: | | A u mnie w Rossmannie była i to jeszcze chyba w jakiejś promocji (ale tego pewna nie jestem). |
Od pierwszego lutego jest po 10,99 Muszę sobie ten 218 sprawić |
|
|
|
 |
lea88

|
Wysłany: 2008-02-05, 20:01
|
|
|
w Superpharmie tez jest z promocji.
Sa jakies nowe odcienie teraz- zlote blondy (nawet ladne, ale boje sie jednak uzywac Palette) |
|
|
|
 |
Reichea

|
|
|
|
 |
Cleo80

|
Wysłany: 2008-02-14, 18:00
|
|
|
No i zafarbowałam i ... niestety nie jestem zadowolona . Kolor zamiast srebrzysty wyszedł złocisty Pozostanę chyba przy Palette XXL mroźny blond . |
|
|
|
 |
Paulette

|
Wysłany: 2008-02-14, 18:03
|
|
|
| Cleo80 napisał/a: | No i zafarbowałam i ... niestety nie jestem zadowolona . Kolor zamiast srebrzysty wyszedł złocisty Pozostanę chyba przy Palette XXL mroźny blond . |
o fuck...
ja jutro chce zafarbowac, a nie chce miec zoltych , ja chyba te rady Moeshy musze traktowac na opak bo co dla niej jest swietne to dla mnie okazuje sie bubel (oprocz kremu perfecta) |
_________________ http://stone-cold_sober.posadzdrzewo.pl |
|
|
|
 |
lea88

|
Wysłany: 2008-02-14, 18:06
|
|
|
sprobuj moze na pasemku. Chociaz zauwazylam, ze na pasemkach wychodzi zawsze ladniej niz na calych wlosach |
|
|
|
 |
Moesha
|
Wysłany: 2008-02-15, 15:57
|
|
|
| Cleo80 napisał/a: | No i zafarbowałam i ... niestety nie jestem zadowolona . Kolor zamiast srebrzysty wyszedł złocisty Pozostanę chyba przy Palette XXL mroźny blond . |
No tak kazdemu pasuje co innego:)
A jak był bazowy kolor włosów na kóry kładłaś Srebrzysty Blond? |
|
|
|
 |
Cleo80

|
Wysłany: 2008-02-15, 16:24
|
|
|
| Cytat: | | A jak był bazowy kolor włosów na kóry kładłaś Srebrzysty Blond? |
A10 taki jaki wkleiłaś w innym poście |
|
|
|
 |
Moesha
|
Wysłany: 2008-02-15, 16:26
|
|
|
| A naturalny jaki masz kolor?:) |
|
|
|
 |
Cleo80

|
Wysłany: 2008-02-15, 16:53
|
|
|
| Moesha napisał/a: | | A naturalny jaki masz kolor?:) |
Ciemny blond.
Ja mam tak, że farbując włosy kilka razy tą samą farbą , kolor wychodzi mi za każdym razem inny Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieję.
Jeśli chodzi o tą farbę , zdziwiłam się , że wyciskając ją z tubki miała ona kolor żółty, podczas gdy wszystkie farby o srebrnym lub popielatym kolorze , jakie do tej pory używałam były niebieskie lub białe
Nie mam jakiś ekstremalnie żółtych tych włosów , ale spodziewałam się czegoś innego. W końcu srebrzysty to nie złocisty |
|
|
|
 |
Paulette

|
Wysłany: 2008-02-15, 17:03
|
|
|
ale sie wkur***
ta farba to strata czasu i pieniedzy
w ogole odrostu mi nie zlapalo, tylko troche wyrudzilo, świństwo. |
|
|
|
 |
Moesha
|
Wysłany: 2008-02-16, 16:07
|
|
|
Dziewczyny ja sie tak zastanawiam czy wy odpowiednio stosujecie farby blond
Patrzycie na tą tabelke z tyłu? Wiecie że jeżeli nie ma tam przedstawionego waszego koloru włosów to nici z koloru na opakowaniu, poza tym większosć farb blond ostrzega,ze zeby uzyskać taki kolor trzeba mieć najwyżej średni blond naturalny, ciemniejsze w ogóle nie wchodzą w gre Wszelkie ciemniejsze włosy,pasemka,balejaże, nie nadaja sie do takiego farbowania tak jasnymi kolorami. |
|
|
|
 |
Cleo80

|
Wysłany: 2008-02-16, 22:00
|
|
|
| Farbuję włosy na blond od ponad 10 lat i owszem są farby, które nie chwytają mi wcale (np. Garnier), ale Palette chwyta mi zawsze i kolor wychodzi ładny , tylko nie w przypadku tej deluxe. Poza tym jak farbuje się już na wcześniej farbowane włosy , to kolor powinien chwycić dobrze. A ta farba niestety nie chwyciła tak jak należy. |
|
|
|
 |
Reichea

|
Wysłany: 2008-02-16, 22:38
|
|
|
| Cleo80 napisał/a: | | które nie chwytają mi wcale (np. Garnier) |
niesamowite to jest, że np. dla mnie najlepszy jest Garnier I on wlasnie zawsze mi chwyta, moje nota bene dosyć ciemne włosy. Ale jak widać dobrze że jest taka różnorodność, bo dzięki temu każdy może znaleźć coś dla siebie. |
|
|
|
 |
Kinna

|
Wysłany: 2008-02-16, 23:01
|
|
|
dla mnie Garnier to kompletna klapa. spiera sie potwornie szybko i nie chwycił równomiernie... teraz poluje na tego Palette ale nigdzie go nie ma |
|
|
|
 |
Reichea

|
Wysłany: 2008-02-16, 23:14
|
|
|
| Kinna napisał/a: | dla mnie Garnier to kompletna klapa. spiera sie potwornie szybko i nie chwycił równomiernie... |
No własnie, jest też różnica między rozjaśnianiem włosów do koloru blond, a farbowaniem na ciemne odcienie, bo o ile moge zachwalać garniera do rozjaśniania, to w sumie nie mam pojęcia jak sprawuje się w drugą stronę. Chociaż moja koleżanka od lat farbuje włosy na czarny, a czasem na ciemny brąz i sobie garniera chwali |
|
|
|
 |
Paulette

|
Wysłany: 2008-02-17, 10:18
|
|
|
| Moesha napisał/a: | Dziewczyny ja sie tak zastanawiam czy wy odpowiednio stosujecie farby blond
Patrzycie na tą tabelke z tyłu? Wiecie że jeżeli nie ma tam przedstawionego waszego koloru włosów to nici z koloru na opakowaniu,. |
na opakowaniu z tylu byl moj naturalny kolor ale zamiast tego co mialo wyjsc wyszedl rudy |
|
|
|
 |
|
|