jest dołączone takie plastikowe szydełko, nie ma z tym problemu.
dejanira napisał/a:
A jeśli wyciągniesz tylko kawałek np. do połowy długości włosów?
ja robilam tak, ze jak wyciagnelam pasmo to ciągnelam potem za nie zeby zlokalizować w ktorym miejscu glowy rosnie. A poza tym ja robilam blond pasemka na blond wlosach, wiec u mnie tak tego nawet by nie bylo widac.
zamowilam wizyte u fryzjerki, zrobie pasemka jej farba, bo nie mam jeszcze koncepcji a ona mi pomoze, ale zapewne zdecyduje sie na wisnie lub czarny. Powinny szybciej sie zmyc, w sumie to dobrze bo juz niedlugo szkola
Bo czarny to jest stasznie niewdzięczny kolor na pasemka i z brązem się jak na moje oko nie komponuje.Poza tym,jak Ci się znudza pasemka,to ciężko się będzie pozbyc tego koloru. Już bardziej ta wiśnia.
Co sądzicie o pasemkach w różnych odcieniach brązu?? Chciałabym sobie coś takiego zrobić jak podrosną mi trochę włosy.
Bardzo mi sie podobają takie pasemka . W ogóle ostatnio strasznie podoba mi się brąz na włosach
Ja za to myślałam, żeby sobie jakieś miedziane pasemka walnąć
Co sądzicie o pasemkach w różnych odcieniach brązu?? Chciałabym sobie coś takiego zrobić jak podrosną mi trochę włosy.
Bardzo mi sie podobają takie pasemka . W ogóle ostatnio strasznie podoba mi się brąz na włosach
Ja za to myślałam, żeby sobie jakieś miedziane pasemka walnąć
A jakie odcienie brązu można ze sobą zestawić? Tylko ja też mam naturalne jasny brąz/szatynowy i nie wiem czy to wyjdzie.
Chciałabym nadać trochę blasku w moim wyglądzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum