Wysłany: 2005-06-11, 18:44 Eris - Under 20 - Głęboko oczyszczająca maseczka peel off
Eris - Under 20 - Głęboko oczyszczająca maseczka peel off
Dzięki maseczce LEMON.TIME Twoje marzenia się spełniają. Głęboko oczyszczona skóra nabierze blasku dzięki specjalnej kompozycji witamin C i E. Łagodzący wyciąg z rumianku wraz z D-pantenolem /prowitamina B5/ wyrażnie, w ciągu kliku minut, poprawi wygląd Twojej skóry. Spróbuj eliksiru optymizmu.
Składniki aktywne:
• D-pantenol
• witamina C
• witamina E
• wyciąg rumianku wraz z D-pantenolem
Cena:3,60 /poj 2x 8 ml
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Sonia
Wysłany: 2005-06-12, 20:33
brzmi fajnie, tylko nigdzie nie widziałam
musze poszukać koniecznie,
tylko czy nadaje sie do sktory suchej i wrazliwej?!
Co prawda po jednym uzyciu piszę recenzje, najwyżej będę pózniej edytowała. Nic specjalnego nie zauważyłam. Jak na razie. Zapach taki dosyć intensywny, aż mnie piekły oczy. Maseczka nawet dobrze się nakłada, jak dla mnie trochę jej dużo. Po nałożeniu zalecają trzymać 5-10 minut, jak dla mnie to za krótko, bo maseczka nie wyschnie przez taki krótki czas. Tyle jej było, że nie udało mi się jakoś równomiernie nałozyc, dlatego w jednym miejscu była juz sucha, a w drugim jeszcze"mokra" , przez co cięzko było ją ściągnąć. Po wyschnięciu dobrze się ją "zdziera" jest taka "mocna'
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja ją miałam, ale bez rewelacji. Żadnych efektów. A poza tym moją cerę trądzikową maseczki typu peel-off strasznie podrażniają ... Więcej jej nie kupię.
ja za to muszę stwierdzić całkiem cpo innego. Moja skóra po niej była włąśnie tak swieża ze czułam to. Dla mnie świetna, piękny orzeźwiający zapach i starcza mi na parę razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum