A czemu nie polecacie? Podrażnia skórę, czy co? Już dzisiaj chciałam go sobie kupić, ale akurat nie miałam drobnych, a tu taka niespodzianka. To że śmierdzi nie jest najważniejsze, a ja akurat mam wrażliwą cerę.
nie polecam bo tak jak mówiła Mika-m nie daje efektów.na mojej twarzy długo schła,kleiła się.możesz spróbować w sumie nie jest droga,ale są inne sprawdzone i na pewno lepiej działające.
Ta maseczka faktycznie nie jest rewelacyjna ! ale tonik i żel do mycia twarzy (te niebiesko-zielone ) polecam ! sama używam ich od dłuższego czasu i jestem z nich zadowolona !
dzisiaj pierwszy raz jej użyłam,
pierwsze odczucie po "zdarciu" maseczki - bardzo gładka, miła w dotyku skóra
Tylko *potem* dobrze jest posmarować się kremem.
a mi ta maseczka się podoba. Starcza na 4 razy. Już po 2 użycziach zauważyłam że wielkoś, ilość i widoczność krostek na czole bardzo zmniejszyła się!! I kaszka z policzków też zniknęła! Ja jestem bardzo zadowolona. Tylko maseczka ma taki dziwny nieprzyjemny zapach.
Ja też jej nie polecam. Miałam ją i nie zauważyłam efektów. Za to maseczka nie chce zasychać, jest jej za dużo, pachnie okropnie (jak jakimś alkoholem ), aż oczy mi później łzawiły. Nic pozytywnego na jej temat nie mam do napisania. Okropna! Fuj!
Ta maseczka jest okropna, czuć w niej sam alkohol, przy którym strasznie łzawią oczy. Jeśli chodzi o efekty to też marne, po delikatnym peelingu mam gładszą skórę niż po tej masce. Do tego to koszmarne opakowanie - saszetka i cała łazienka upaćkana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum