Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Garnier - Skin Naturals - Świeża Skóra - Żel oczyszczający
Autor Wiadomość
adriana7 

Wysłany: 2005-05-26, 16:45   Garnier - Skin Naturals - Świeża Skóra - Żel oczyszczający

Garnier - Skin Naturals - Świeża Skóra - Żel oczyszczający
Garnier Skin Naturals Świeża Skóra Żel oczyszczający + żywa woda z owoców to kosmetyk do codziennego oczyszczania skóry twarzy. Sprawia, że jest ona idealnie czysta, świeża i promienieje zdrowiem. Jego receptura łączy czynniki oczyszczające i żywą wodę z owoców.
Cena 15 zł
[ Dodano: 2005-05-26, 17:46 ]
Moja ocena:
Bardzo wydajny, wystarczy niewiele a dobrze sie pieni. Ma świetny świezy zapach. Dobrze myje i oczyszcza skórę, czuć, że jest czysta! Jak nowa. Po wymyciu była jakby jaśniejsza, zdrowsza. Jednak po jakimś czasie żel zaczął mi wysuszać skórę :(
Cenę ma całkiem niezłą w porównaniu do wielkości tuby i wydajności.

Sonia 

Wysłany: 2005-05-26, 19:09   

dobrze, ze przeczytałam ten post...
miałam się jutro wybrac w poszukiwaniu tego kosmetyku, wszyscy go chwala...
dobrze, ze przeczytałam dlatego, ze mam podatna na wysuszanie cere, a wiec... ;(
thx - adriana7

MagJa 

Wysłany: 2005-06-07, 10:25   

A ja ten żel bardzo lubię i bardzo go sobie chwalę :) Zużywam właśnie 3 tubę i nie zauważyłam, żeby wysuszał buźkę, choc mam ku temu wielkie skłonności. Żel dobrze się pieni, dobrze oczyszcza, nie szczypie w oczy i przyjemnie jabłkowo pachnie :) Do tego w supermarketach można go kupic za 9-10zł!! Ja polecam :)

Aga BJ 

Wysłany: 2005-06-07, 18:49   

pięknie pachnie !!!! Ale mnie podrażnił :(

Mika-m 

Wysłany: 2005-08-27, 17:51   Garnier - Żel oczyszczający do mycia twarzy.

Co o nim myślicie? Podobno nr.1 w Polsce dla cery z problemami. Wiele osób dobrze się wypowiada na jego temat.

Cena - ok. 15zł.

Aga_B 

Wysłany: 2005-08-27, 18:05   

Jakiś czas temu go miałam-nawet niezły. Pozostawia takie fajne uczucie chłodu na twarzy. No i co ważne-ma dozownik.Ale czy okrzyknęłabym go numerem 1 w Polsce..? Chyba nie... Obecnie mam krem matujący-z tej samej serii, i muszę powiedzieć,że nie jestem zadowolona-moja twarz robi się po nim taka lepka, a daję go bardzo mało.

Ayra 

Wysłany: 2005-08-27, 19:35   

ja uzywalam calej seri i bylam bardzo zadowolona obecnie mam kremik i tez mi odpowiada ;)

Gnomik 

Wysłany: 2005-08-27, 22:01   

Dla mnie żel jest świetny!Uzywałam go bardzo długo i byłam zadowolona... ale poniewaz moja cera zrobiła się bardzo sucha (problemy z tarczycą :( ), więc musiałam szukać innego :(

Apsik! 

Wysłany: 2005-08-28, 11:09   

Efekty może i daje, ale jakim kosztem! U mnie skończyło się to wysuszeniem skóry, pewnie był ten żel dla mnie za mocny. A o kremie co by tu dużo gadać, powstał wątek i opinie są całkiem podobne: skóra staje się lepka, nie nadaje się ten krem jako bza pod makijaż, łuszczy się i fałduje niczym maska.

wakaba 

Wysłany: 2005-09-30, 17:27   

Witam po dłuuugiej przerwie :D Ja ten żelik bardzo dobrze wspominam, aktualnie mam też Garnier czysta skóra w tubce taki troszkę peelingujący z niebieskimi kropeczkami i moim zdaniem jest dobry, ale ten z dozowniczkiem lepszy. To jeden z najlepszych żeli do cery trądzikowej !

Charlotte 

Wysłany: 2006-03-13, 18:02   

Aktualnie używam tego żelu. Ładny zapach ---> fajny na Dzień Dobry! Konsystencja dość gęsta, dobrze się pieni, jak narazie nie wysuszył mojej buzi. Baaardzo wydajny! Tylko opakowanie mogłoby być z pompką - po pierwsze wygoda a po drugie żel nie będzie wylatywał tak jak się dzieje do tej pory.

anulcia 

Wysłany: 2006-03-24, 15:16   

Cytat:
Co o nim myślicie? Podobno nr.1 w Polsce dla cery z problemami. Wiele osób dobrze się wypowiada na jego temat.

niom on jest zajebisty. ja mam całą serię, jest jeszcze tonik i krem. skóra jest mniej tłusta nie ma pryszczy a takie małe białe krostki powolutku znikają, ale niestety powolutku

Imka 

Wysłany: 2006-04-07, 17:57   

Mam z tej serii krem oczyszczający do twarzy i faktycznie, już widać efekty :D .
Polecam!

mandi14
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-04, 10:15   

Ja kupiłamkilka dni temu ten żel więc nie moge na razie nic powiedzieć o działaniu..... Chociaż faktycznie jakby matowił skóre(no i możetroszke wysusza).....Zapach super ,orzeżwienie na twarzy czuć naprawde i wystarczy odrobinka bo świetnie sie pieni :D :D :D :D ......

tenebra 

Wysłany: 2006-08-04, 10:18   

o tak pieni się świetnie :) najgorsze jest jak ja ze swoimi zdolnościami czasami sobie tym chlapne w oko.... brrrrrr.... zgroza :P ale na szczęście już to mi się nie zdaża często :P mi tam jakoś nie wysusza... no ale może to dzięki kremowi który używam... nie wiem. bardzo mi ten żel (+ żel peelingujęcy z teh serii) pomógł na kaszkę która mi wyskoczyła na czole zanim zaczęłam używać tych kosmetyków.

Paulette 

Wysłany: 2006-08-04, 10:24   

To chyba najlepszy żel jaki miałam...

mandi14
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-10, 14:21   

Żel jest naprawde dobry ale zauważyłam także że wysusza mi skóre .... nie czuje tego co prawda po każdym użyciu na szczęście :) .... a jednak ma wady :D

Paulette 

Wysłany: 2006-08-10, 14:35   

Ja zauważyłam jeszcze jedną wadę która mnie wkurza...

A mianowicie jak się nim myję (myjesz) to trzeba trzymać opakowanie otworem do góry bo w przecwnym razie sam wypływa... :?

Ale to nie jest aż tak straszna wada.

mandi14
[Usunięty]

Wysłany: 2006-08-10, 18:19   

Heh :D .... Tego to nie zauważyłam :)

Apsik! 

Wysłany: 2006-08-22, 10:19   

wracając do żelu Świeża Skóra... jest rewelacyjny! Pożyczyłam go od siostry i się nim zachwyciłam. Kupię go na 100% gdy wykończę Nivea Visage Young.
Żel ma śliczny zapach, fajną konsystencję i superowo się pieni!
Skóra jest po nim całkiem inna - gładka, pachnąca i czysta.

Jedna jedyna wada, i to kolosalna jak dla mnie, bo oczywiście przywiązuję olbrzymią wagę do opakowań: otwarcie! Niestety, trzeba odkręcać tubę. Nie podoba mi się to bo jest to totalnie niepraktyczne.
Ale cóż, poza tym żel jest EXTRA!

Odpowiedz do tematu