Garnier - Skin Naturals - Świeża Skóra - Żel oczyszczający
Garnier Skin Naturals Świeża Skóra Żel oczyszczający + żywa woda z owoców to kosmetyk do codziennego oczyszczania skóry twarzy. Sprawia, że jest ona idealnie czysta, świeża i promienieje zdrowiem. Jego receptura łączy czynniki oczyszczające i żywą wodę z owoców.
Cena 15 zł
[ Dodano: 2005-05-26, 17:46 ]
Moja ocena:
Bardzo wydajny, wystarczy niewiele a dobrze sie pieni. Ma świetny świezy zapach. Dobrze myje i oczyszcza skórę, czuć, że jest czysta! Jak nowa. Po wymyciu była jakby jaśniejsza, zdrowsza. Jednak po jakimś czasie żel zaczął mi wysuszać skórę
Cenę ma całkiem niezłą w porównaniu do wielkości tuby i wydajności.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Sonia
Wysłany: 2005-05-26, 19:09
dobrze, ze przeczytałam ten post...
miałam się jutro wybrac w poszukiwaniu tego kosmetyku, wszyscy go chwala...
dobrze, ze przeczytałam dlatego, ze mam podatna na wysuszanie cere, a wiec... ;(
thx - adriana7
A ja ten żel bardzo lubię i bardzo go sobie chwalę Zużywam właśnie 3 tubę i nie zauważyłam, żeby wysuszał buźkę, choc mam ku temu wielkie skłonności. Żel dobrze się pieni, dobrze oczyszcza, nie szczypie w oczy i przyjemnie jabłkowo pachnie Do tego w supermarketach można go kupic za 9-10zł!! Ja polecam
Jakiś czas temu go miałam-nawet niezły. Pozostawia takie fajne uczucie chłodu na twarzy. No i co ważne-ma dozownik.Ale czy okrzyknęłabym go numerem 1 w Polsce..? Chyba nie... Obecnie mam krem matujący-z tej samej serii, i muszę powiedzieć,że nie jestem zadowolona-moja twarz robi się po nim taka lepka, a daję go bardzo mało.
Dla mnie żel jest świetny!Uzywałam go bardzo długo i byłam zadowolona... ale poniewaz moja cera zrobiła się bardzo sucha (problemy z tarczycą ), więc musiałam szukać innego
Efekty może i daje, ale jakim kosztem! U mnie skończyło się to wysuszeniem skóry, pewnie był ten żel dla mnie za mocny. A o kremie co by tu dużo gadać, powstał wątek i opinie są całkiem podobne: skóra staje się lepka, nie nadaje się ten krem jako bza pod makijaż, łuszczy się i fałduje niczym maska.
wakaba
Wysłany: 2005-09-30, 17:27
Witam po dłuuugiej przerwie Ja ten żelik bardzo dobrze wspominam, aktualnie mam też Garnier czysta skóra w tubce taki troszkę peelingujący z niebieskimi kropeczkami i moim zdaniem jest dobry, ale ten z dozowniczkiem lepszy. To jeden z najlepszych żeli do cery trądzikowej !
Aktualnie używam tego żelu. Ładny zapach ---> fajny na Dzień Dobry! Konsystencja dość gęsta, dobrze się pieni, jak narazie nie wysuszył mojej buzi. Baaardzo wydajny! Tylko opakowanie mogłoby być z pompką - po pierwsze wygoda a po drugie żel nie będzie wylatywał tak jak się dzieje do tej pory.
Co o nim myślicie? Podobno nr.1 w Polsce dla cery z problemami. Wiele osób dobrze się wypowiada na jego temat.
niom on jest zajebisty. ja mam całą serię, jest jeszcze tonik i krem. skóra jest mniej tłusta nie ma pryszczy a takie małe białe krostki powolutku znikają, ale niestety powolutku
Mam z tej serii krem oczyszczający do twarzy i faktycznie, już widać efekty .
Polecam!
mandi14 [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-04, 10:15
Ja kupiłamkilka dni temu ten żel więc nie moge na razie nic powiedzieć o działaniu..... Chociaż faktycznie jakby matowił skóre(no i możetroszke wysusza).....Zapach ,orzeżwienie na twarzy czuć naprawde i wystarczy odrobinka bo świetnie sie pieni ......
o tak pieni się świetnie najgorsze jest jak ja ze swoimi zdolnościami czasami sobie tym chlapne w oko.... brrrrrr.... zgroza ale na szczęście już to mi się nie zdaża często mi tam jakoś nie wysusza... no ale może to dzięki kremowi który używam... nie wiem. bardzo mi ten żel (+ żel peelingujęcy z teh serii) pomógł na kaszkę która mi wyskoczyła na czole zanim zaczęłam używać tych kosmetyków.
wracając do żelu Świeża Skóra... jest rewelacyjny! Pożyczyłam go od siostry i się nim zachwyciłam. Kupię go na 100% gdy wykończę Nivea Visage Young.
Żel ma śliczny zapach, fajną konsystencję i superowo się pieni!
Skóra jest po nim całkiem inna - gładka, pachnąca i czysta.
Jedna jedyna wada, i to kolosalna jak dla mnie, bo oczywiście przywiązuję olbrzymią wagę do opakowań: otwarcie! Niestety, trzeba odkręcać tubę. Nie podoba mi się to bo jest to totalnie niepraktyczne.
Ale cóż, poza tym żel jest EXTRA!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum