Wysłany: 2005-03-18, 18:13 Kolastyna - Maseczki do twarzy
VITAL MASK - Intensywnie nawilżająca maseczka o właściwościach antybakteryjnych dla skóry zmęczonej
Błyskawiczna maseczka VITAL MASK, dzięki zawartości specjalnego kompleksu nawilżającego przywraca naturalny, zdrowy wygląd zmęczonej skórze. Dodatkowo, zawartość oleju migdałowego powoduje prawidłowe natłuszczenie, zmiękczenie i wygładzenie wysuszonej skóry. Regularne stosowanie maseczki przywraca skórze zdrowy, młodzieńczy blask.
ENERGY MASK - Delikatna maseczka regenerująca dla skóry normalnej i mieszanej
Skóra odzyskuje swój naturalny koloryt i promienisty blask. Regularne stosowanie maseczki wyraźnie poprawia wygląd i kondycję skóry. Delikatny zapach zapewnia komfort użycia.
LIFTING MASK - Intensywnie wygładzająca maseczka dla skóry dojrzałej
Dzięki zawartości składnika aktywnego URSOLISOME Ž, maseczka LIFTING MASK intensywnie wygładza, ujędrnia i usuwa drobne zmarszczki. Specjalny kompleks łagodzący znacznie zmniejsza objawy zmęczenia i stresu, przywraca skórze naturalny koloryt i blask. Olej winogronowy, zawarty w maseczce działa przeciwrodnikowo, nawilżająco i zmiękczająco.
CLEAN MASK - Błyskawiczna maseczka oczyszczająca z białą glinką dla skóry tłustej ze skłonnością do trądziku
Głęboko oczyszczająca maseczka z glinką białą, doskonale wchłania zanieczyszczenia i substancje toksyczne, dostarczając skórze wielu soli mineralnych. Po zastosowaniu maseczki skóra odzyskuje równowagę, nie błyszczy się, wygląda zdrowo i naturalnie. Dodatkowo maseczka działa przeciwzapalnie.
HYDRO MASK - Intensywnie nawilżająca maseczka o właściwościach antybakteryjnych dla skóry normalnej i suchej
Kremowa maseczka, dzięki zawartości kwasu hialuronowego i BISABOLOLU, intensywnie nawilża skórę i łagodzi wszelkie podrażnienia. Po zastosowaniu wszelkie objawy zmęczenia i przesuszenia znikają, skóra pozostaje ujędrniona i głęboko odżywiona. Dodatkowe zastosowanie kompleksu nawilżająco - łagodzącego zwiększa napięcie i elastyczność skóry oraz działa antyseptycznie. Delikatny zapach maseczki potęguje przyjemność stosowania.
CALM MASK- Intensywnie chłodząca maseczka żelowa z d- pantenolem dla skóry wrażliwej i podrażnionej
Dzięki zawartości łagodzących składników ALOE VERA i d - panthenolu, maseczka CALM MASK działa nawilżająco, wygładzająco i przeciwzapalnie. Chłodząca, żelowa formuła maseczki błyskawicznie koi i łagodzi wszelkie podrażnienia dając poczucie komfortu czystej, wypoczętej skóry. Ekstrakt z zielonej herbaty zapewnia optymalne nawilżenie i pozostawia jedwabiście gładką skórę.
Cena 1,70 / 10 ml
[ Dodano: 2005-03-18, 18:17 ]
Moja ocena:
Miałam maseczkę oczyszczającą. Jakichś specjalnych właśiwości nie zauważyłam niestety. Chyba tylko to, że po zmyciu maseczki pozostaje cos białego na twarzy i trzeba powalczyć troszkę z tonikiem, aby to usunąć(no chyba, że takie coś ma być i jest to zjawisko jak najbardziej prawidłowe ). Maseczka jest rzadka, spływa z twarzy, dlatego sobie podzieliłam ją na dwie porcje. Jak dla mnie nie sprawdziła się.
Miałam i Calm Mask i Clean Mask. Co do tej pierwszej to baaardzo ją lubię Ma przyjemny zielony zapach i równie przyjemną żelową konsystencję Nałożona na twarz przyjemnie chłodzi, choć czasem nieco podszczypuje na poczatku. Po jej uzyciu twarz jest naprawdę dobrze nawilżona i ukojona Jeśli zaś chodzi o Clean Mask, to jak na białą glinkę jest bardzo silna. Porządnie oczyszcza, dosyć mocno ściaga. Ma gęstą (nie wiem skąd mowa o spływaniu z twarzy) konsystencję i przyjemny lekko cytrusowy zapach. Ja co prawda wolę mniej ściągające glinki, ale tę mimo wszystko polecam
mada
Wysłany: 2006-03-20, 16:06
a ja polecam maseczke w saszetce GARNIERA rozgrzewajaca z wyciagiem z ogorka. Jest naprawde dobra, tzn u mnie zdala swoj egzamin. Jest odpowiednia dla skory ktora sie błyszczy i ma rozszerzone pory, a dzieki swoim wlasciwosciom rozgrzewajacym uwalnia pory z zanieczyszczen. Szczerze polecam
Juz do jakiegos czasu żzastanawiałam się czy nie kupic sobie maseczki do twarzy, fajnie ż eporuszono taki temat . jesli się zdecyduję to raczej na clean mask, no i fajnie że sa takie tanie-można zaryzykować, tylko trochę mnie ta firma odstrasza, miałam już kilka rzeczy z Kolastyny i jakos zadna z nich nie spełniła moich oczekiwań .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum