Wysłany: 2005-02-09, 13:45 Mydło specjalne SIARKOWE antybakteryjne BARWA
Mydło przeznaczone do pielęgnacji cery tłustej z tendencją do wyprysków i łojotoku. Szczególnie pomocne w wieku dojrzewania, kiedy zachodzące w organiźmie zmiany hormonalne wpływają na wygląd skóry twarzy, dekoltu i pleców. Dzięki specjalnym właściwościom siarki mydło ma działanie antybakteryjne i przeciwłojotokowe. Delikatnie przesusza skórę, skutecznie ją oczyszcza i łagodzi objawy trądziku oraz stanów zapalnych, przywracając skórze zdrowy wygląd. Pomaga zachować naturalne pH skóry, nie podrażnia, nie uczula. Polecane jest także do mycia włosów przetłuszczających się ze skłonnością do tłustego łupieżu.
Waga: 100 g
Cena:ok.3zł
[ Dodano: 2005-02-09, 13:54 ]
mój komentarz :Mydło bardzo mnie zaskoczyło-bałam się wysuszenia i podrażnienia mojej kapryśnej cery,a tu taka miła niespodzianka Myję nim twarz raz dziennie- rano.Po tygodniu stosowania zauważyłam wyraźną poprawę.Skóra mniej się przetłuszcza,pory są pięknie zwężone,krostki i grudki zniknęły.
Używam też do mycia pleców i dekoltu-wszelkie wypryski czy potówki nie mają z nim szans.Wygładza skórę i lekko wysusza,dlatego należy pamiętać o porządnym nawilżaniu.
Bardzo solidny i godny polecenia produkt.Niektórym zapach siarki może przeszkadzać,ale nie jest jakiś wyjątkowo dokuczliwy czy intensywny.
Firma BRAWA w minionym roku została laureatem II edycji Konsumenckiego Konkursu Jakości Produktów "Najlepsze w Polsce - The Best in Poland" uzyskując certyfikat za ten właśnie produkt.
dzis kupilam to mydlo. i jezeli ono okarze sie skuteczne po moich 3-letnich poszukiwaniach w skutecznych antybakteryjnych srodkach to bede ci aga Bj wdzieczna do konca zycia:) recenzje zdam po paru dniach uzytkowania
Karola-poużywaj co najmniej tydzień,zanim wydasz wyrok
I tak już poważnie-ja używałam tylko raz dziennie(moja cera jest zbyt wrażliwa)-nie stosuj już nic wysuszającego,dużo nawilżaj.
Ja kiedyś na moje problemy trądzikowato- podobne kupiłam sobie dokładnie takie mydełko:)
Używałam do twarzy , a potem także i do dekoltu i całego ciała.
Jakichś specjalnych efektów na twarzy nie zauważyłam , teraz nie wiem co mam nawet napisać , czy mi pomogło czy nie, bo tego nie pamiętam. Raczej było mi obojetne, ani szkodziło ani specjalnie nie pomagało.
Ale za to bardzo dobrze pamiętam ,że raz byłam pod wrażeniem działania na moim dekolcie , zrobiły mi się takie małe krosteczki i potem po umyciu tym mydełkiem szybko się zagoiły O tak , to pamiętam Tu na pewno działało.
Aaaa , bym zapomniała, ja po nim nie miałam jakoś specjalnie wysuszonej skóry, i zapach też mi nie przeszkadzał
Chyba do niego wrócę Zobaczę jak się teraz będzie sprawował.
jaki kremu nawilzajacego uzywasz ago po tym mydle?? jak narazie ogromnych popraw nie widze pory zwezyly sie i skora jest gladka po umyciu. a wypryski lecze dodatkowo lampa bioptrona- cudownie dziala ale trzeba w jej uzywaniu systematycznosci ktorej mi brakuje:)
(...)a wypryski lecze dodatkowo lampa bioptrona- cudownie dziala ale trzeba w jej uzywaniu systematycznosci ktorej mi brakuje:)
Też mam tą lampę Jak nie zapominam, to się nią trochę ponaświetlam. No, i rzeczywiście pomaga, a jak ostatnnio byłam chora i naświetlałam się bardziej pod kątem choroby, to też to trochę pomogło i na wypryski
ta lampa jest dobra pod kazdym wzgledem, troche kosztuje, ale skutki rekompensuja cene. maja ja chyba kosmetyczki w niektorych salonach... polecam takie sesje
Uzywam go na twarz, dekolt, plecy. Działa bosko! Co prawda zapaszek ma niezbyt ciekawy, ale to nic. Uzywam go codziennie wieczorem. Teraz zaczął troszeczkę wysuszac mi twarz, ale nakładam krem i jest ok. Stan cery znacznie mi się poprawił. A jesli już coś wylezie, to znika szybciutko. Mydełko jest skuteczne, a i cena nie straszy. Dlatego kupiłam jeszcze jedno, aby ze soba zabrać. A jak wróce, to też kupię Uwielbiam takie kosmetyki - taniutkie a jak działające!
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
ja ostatnio kupiłam antybakteryjne mydło Clerasil do dekoltu i pleców-moje siarkowe skończyło się.Teraz żałuję,że jednak nie kupiłam ponownie siarkowego :evil
Hihih, trafiłam na ten temat wreszcie :D Aguś
Oj muszę sobie kupić to mydełko. Na pewno już wcześniej bym zwróciła uwagę, ale nigdy go nie widziałam w żadnym hiper/super markecie... Teraz sie porzadnie rozejrzę
[ Dodano: 2005-05-14, 18:18 ]
Kupiłam sobie całą zgrzewke w makro, jak byłam hihihihih zapas na pół roku conajmniej :D:D stosuję codziennie juz od ponad tygodnia i muszę przyznać, że mydełko jest bardzo fajne Nie pomaga do konca na moje zaczerwienienia i podrażnienia, ale je nieco uniewidacznia, a do tego cera jaka gładziutka :]
ja też je mam,
stosuję do twarzy i plecków, najpierw codzień, później już co 2 czy 3 dni bo może wysuszać, ale naprawdę dobrze oczyszcza, pomaga w leczeniu syfków nie tylko tych na twarzy, warto kupic bo cena niska a plecki ładne sie przydadzą zwłaszcza że lato nadchodzi
zapach nie jest aż tak intensywny, o nawilżeniu warto pamiętać i nie przesadzać z częstotliwością
_________________ Aniele...
Sonia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum