Ja również stosowałam to mydełko i muszę stwierdzić że efekty są zniewalające... Naprawdę działa.. Choć słyszałam plotki, że nie można go stosować przez zbyt długi czas tylko robić sobie przerwy bo wymywa ono coś czego nie powinno.. nie wiem dokladnie o co chodzi...
Ale znów sobie muszę je kupić.. Bo efekty naprawdę są.. i do tego nie jest drogie
Na mnie to mydełko nie podziałało. Miałam problem z okolicami pleców i dekoltu, myłam więc je siarkowym mydłem, ale nie widziałam żadnych rezultatów . W konsekwencji mydło wylądowało do śmieci. Wolę nawilżać skórę niż ją wysuszać - to daje spektakularne efekty !
A mi poskutkowało Najpierw myję dekolt i plecy mydłem siarkowym, a po wyjściu z kąpieli bardzo grubo smaruje te miejsca balsamem intensywnie nawilżającym, i efekty są bardzo widoczne
Hm..., no to dobrze, że jesteście zadowolone z tego mydełka. Zanim go kupiłam nasłuchałam się wielu poztywnych opinii, a tu taki zonk . Drugiej szansy mu jednak nie dam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum