Aga BJ, hej. Przez przypadek trafiłam na tę stronkę. Twoje wiersze są cudowne... Widze,że ostatni post był napisany dwa lata temu,dltego ponawiam pytanie,czy można już gdzieś dostać tomik Twoich wierszy...?Są tak śliczne,ze bardzo chciałabym mieć je w swojej domowej "biblioteczce"...Poza tym,póki co,pozwoliłam sobie przepisać kilka do mojego zeszytu z róznymi cytatami i wierszami i tu pojawił się problem,bo chciałam pod każdym z nich napisać,kto jest autorem(żeby nie było,że to moje czy coś,a poza tym tak dla potomności-podejrzewam,że w kiedyś Twoje wiersze będą bardzo znane)...Dlatego chciałam Cię prosić,żebyś napisała mi swoje imię i nazwisko,bo jedyne co teraz mogłabym umieścić,to tajemnicze "Aga BJ"... pozdrawiam Cie gorąco i zyczę Ci jeszcze więcej weny oraz tego,żeby Twoje wiersze podbiły świat! A tak swoją drogą to zawsze bardzo żałowałam,że nie potrafię pisać wierszy... No ale tak to juz jest,że niektórzy mają talent,a inni go nie posiadają...
PS.Nie wiem,czy w ogóle ta wiadomość do Ciebie dotrze,ale jeśli tak to miło by było jakbyś odpisała mi na maila: paulinka-o@o2.pl .3maj się :*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum