Tę historię znalazłam na innym forum. Jednak od razu mnie poruszyła a jak to jest z wami ??
Drogi Pamiętniku : Jestem na łóżku w szpitalu, doktor mówi że będą mnie operować i mogę tego nie przeżyć. Potrzebuję nowego serca, potrzebuję również kogoś kto mógłby mnie podeprzeć w tych trudnych momentach, ale mój chłopak jeszcze nie przyszedł.
Drogi Pamiętniku : Operacja skończona, doktorzy mówią, że wszystko poszło zgodnie z planem, że sie udała, ale ja nadal potrzebuję kogoś kto mnie mógłby wesprzeć w tych trudnych chwilach, ale jego cały czas nie ma.
Drogi Pamiętniku : Minęło już dużo czasu, wyszłam ze szpitala, wszystko ze mną w porządku, mój chłopak nadal nie przyszedł więc teraz postanowiłam do niego pójść, bo bardzo sie tym przejmuję.
Drogi Pamiętniku : Byłam u niego, długo waliłam w drzwi ale nie było nikogo, weszłam do środka, drzwi były otwarte.. i na stole była kartka papieru która mówiła: " Kochanie, wybacz mi, że nie mogłem Cię wesprzeć w tych trudnych momentach a tak wiem że tego potrzebowałaś. Chciałem zrobić Ci prezent, moje serce już dla mnie nie bije.. ale jestem szczęśliwy że mogę Ci je dać, że nadal żyje w Tobie .. Kocham Cię ...
ja tez nie wierze zeby to byla prawda,ale tak to jest napisane,ze jest piekne,choc chciala bym przezyc taka milosc,to nie chciala bym zeby moj facet oddal mi serce bo bym juz go nigdy nie zobaczyla
ja bym niemogła zyc ze swiadomoscią ze ktos kto mnie kochał oddał mi serce. Poza tym to niewydaje sie realne ze zdrowemu chłopakowi tak poprostu pozwolili wydłubac serce i dac dziewczynie...
nikt nie może oddać komuś serca, chyba, że popełniłby samobójstwo w taki sposób, żeby jego serce nadawało się dla innej osoby. jednak dla mnie to fikcja, coś wymyślonego. nie mógłby zastrzec, że serce jest akurat dla niej, ktoś przecież mógł być przed nią w 'kolejce'.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum