Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Historia
Autor Wiadomość
outsiderka 

Wysłany: 2007-07-25, 14:01   

Uuu i przez to już krwi nie przyjmują? Nie wiedziałam nawet, że już z takich powodów nie chcą krwi... Ale w sumie mają rację, bo to nie są żarty...

Ja się z kolei panicznie boję, czy na pobieraniu krwi, mnie nie zarażą żadnym HIV'em. Dzisiaj właśnie mi pobierali.

Scully 

Wysłany: 2007-07-25, 14:07   

outsiderka napisał/a:
Uuu i przez to już krwi nie przyjmują? Nie wiedziałam nawet, że już z takich powodów nie chcą krwi... Ale w sumie mają rację, bo to nie są żarty...

tak, przez 1 raz bez prezerwatywy. kolesia znałam wprawdzie jakiś czas, ale wolałam wszystko powiedzieć, bo nigdy nic nie wiadomo... każą odcvzekać 1 rok od takiego incydentu. ale zdrowa jestem, potem potwierdziłam - niemniej jednak nie będę na razie znowu tam drałować
straszne rygory są. musiałam wypełnić wieeelką kartę. nawet jak masz miesiączki nieregularne chyba to nie przyjmą krwi.

bejbe 

Wysłany: 2007-07-25, 14:39   

marinka napisał/a:
nikt nie może oddać komuś serca, chyba, że popełniłby samobójstwo w taki sposób, żeby jego serce nadawało się dla innej osoby. jednak dla mnie to fikcja, coś wymyślonego. nie mógłby zastrzec, że serce jest akurat dla niej, ktoś przecież mógł być przed nią w 'kolejce'.

Dokładnie! To jest ładnie napisane i wzruszające,ale to jest bajka ;) Nie mozna tak po prostu oddać komuś serca.

marinka 

Wysłany: 2007-07-25, 18:51   

bejbe napisał/a:
Dokładnie! To jest ładnie napisane i wzruszające,ale to jest bajka Nie mozna tak po prostu oddać komuś serca.

pewnie jakiemuś dziewczęciu z podstawówki się nudziło, wymyśliło coś, co ktoś mógłby uznać za kpinę z poważnego problemu.

CzArNa_MaMbA 

Wysłany: 2007-07-25, 19:15   

marinka napisał/a:
pewnie jakiemuś dziewczęciu z podstawówki się nudziło, wymyśliło coś, co ktoś mógłby uznać za kpinę z poważnego problemu.

Nie wiem
Znalazłam to na forum a o autorze nic nie było
Może i tak

outsiderka 

Wysłany: 2007-07-26, 10:40   

Scully napisał/a:
nawet jak masz miesiączki nieregularne chyba to nie przyjmą krwi.

O :P Dobrze, że ja jeszcze nie mam tego problemu. Ale za to mam z żyłami, bo mi się na pobraniu ledwo da wyciułać jakieś pół strzykawki. W lewej ręce w ogóle mi się żyły nie pokazują, więc bez sensu jest szukanie, a w drugiej mam strasznie cieniutką żyłę.

Raz mi godzinę krew pobierali, już leżałam na leżance, bo mdlałam :lol:

karomegi 

Wysłany: 2007-08-18, 17:52   

ja myslalam, ze w polsce musisz miec swistek jesli nie chcesz aby ktos dostal twoje narzady. :? ze tak to normalnie biora..
w niemczech masz dowod przy sobie jak chcesz oddac swoje narzady...kurcze musze sobie wyrobic kiedys..zawsze zapominam..

Odpowiedz do tematu