a ja ich troche rozumiem, bo to biali jako pierwsi ich poniżali i wykorzystywali
Wiesz co Madziu jak bys troszeczke pomieszkala za granica ,to bys szybko zdanie zmienila.Ja juz 6 lat mieszkam we Francji i cos moge na ten temat powiedziec...
Jakbyśmy my mieli patrzec na wszystko z perspektywy kart historii to musielibyśmy darzyć nienawiścią pół tego świata.. ale nie o to w tym wszystkim chodzi.. teraz są inne czasy... nie możemy kierować się tym kto kogo pierwszy poniżał itd.
ale to nie o to chodzi - tylko, ze w USA juz jest tak, ze zwolnisz murzyna, bo np. byl kiepskim pracownikiem to Ci proces wytoczy o to, ze jestes rasistą.
Przeraża Mnie to co Wy tu piszecie Straszny rasizm i brak tolerancji
Np. ile Polaków wyjechało za granice i wsi narobiło ... Kradną, porywają, zabijają ...
Chociażby ta sprawa z tym morderstwem na peronie za odtwarzacz mp3...
I teraz co? Wyjeżdzacie sobie za granice i ludzie mają Was opceniać na podstawie tych Polaków ??
Też są Polakami, sa biali tak jak Wy, wiec jak wyjedziecie za granice ludzie maja Was oceniać
poprzez pryzmat tamtych gówniarzy ??
no tak zgadzam sie z toba,Moesha, nikt nie jest idealny przecież ale my nie mówimy (przynajmniej ja) nie mówie o WSZYSTKICH BEZ WYJATKU Hindusach czy Murzynach, tylko o tych których poznałam albo o których słyszałam i na takiej podstawie wygłaszam swoje poglady...
Moesha, masz racje ja uznaje polityke zero tolerancji dla Arabow i tyle. Nie wypieram sie tego, jeszcze jestem z tego dumna. Jesli o nich chodzi to jestem rasistką. Oczywiscie moze zdarzy sie 1 porządny Arab na milion, ale to raczej jest dla mnie bez znaczenia.. To zamroczeni fanatycy, ktorzy potrafia tylko niszczyc i nienawidzic,a mnie szlag trafia jak sie panoszą tutaj w Europie i tyle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum