Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kot w pustym mieszkaniu
Autor Wiadomość
Nonkaa 

Wysłany: 2006-10-21, 12:22   

k81_81 napisał/a:
Mowia ze biali sa rasistami ,a oni sa najgorszymi...
to prawda, oni są przewrażliwieni i myśla ze biali ich nienawidzą wiec oni sie odpłacaja tym samym...

Magda87 

Wysłany: 2006-10-21, 19:22   

Nonkaa napisał/a:
k81_81 napisał/a:
Mowia ze biali sa rasistami ,a oni sa najgorszymi...
to prawda, oni są przewrażliwieni i myśla ze biali ich nienawidzą wiec oni sie odpłacaja tym samym...

a ja ich troche rozumiem, bo to biali jako pierwsi ich poniżali i wykorzystywali

k81_81 

Wysłany: 2006-10-21, 19:56   

Magda87 napisał/a:
a ja ich troche rozumiem, bo to biali jako pierwsi ich poniżali i wykorzystywali

Wiesz co Madziu jak bys troszeczke pomieszkala za granica ,to bys szybko zdanie zmienila.Ja juz 6 lat mieszkam we Francji i cos moge na ten temat powiedziec...

Paulette 

Wysłany: 2006-10-21, 20:05   

Jakbyśmy my mieli patrzec na wszystko z perspektywy kart historii to musielibyśmy darzyć nienawiścią pół tego świata.. ale nie o to w tym wszystkim chodzi.. teraz są inne czasy... nie możemy kierować się tym kto kogo pierwszy poniżał itd.

Magda87 

Wysłany: 2006-10-22, 10:28   

mam ciemnoskurego kolege. i czesto słyszałam jak polacy obrazali go za to jaki ma kolor skory. wstyd mi było za naszych rodakow

Reichea 

Wysłany: 2006-10-22, 11:26   

ale to nie o to chodzi - tylko, ze w USA juz jest tak, ze zwolnisz murzyna, bo np. byl kiepskim pracownikiem to Ci proces wytoczy o to, ze jestes rasistą.

Moesha 

Wysłany: 2006-10-22, 19:23   

Przeraża Mnie to co Wy tu piszecie :? Straszny rasizm i brak tolerancji :?
Np. ile Polaków wyjechało za granice i wsi narobiło ... Kradną, porywają, zabijają ...
Chociażby ta sprawa z tym morderstwem na peronie za odtwarzacz mp3...
I teraz co? Wyjeżdzacie sobie za granice i ludzie mają Was opceniać na podstawie tych Polaków ??
Też są Polakami, sa biali tak jak Wy, wiec jak wyjedziecie za granice ludzie maja Was oceniać
poprzez pryzmat tamtych gówniarzy ??

Nonkaa 

Wysłany: 2006-10-22, 21:01   

no tak zgadzam sie z toba,Moesha, nikt nie jest idealny przecież ale my nie mówimy (przynajmniej ja) nie mówie o WSZYSTKICH BEZ WYJATKU Hindusach czy Murzynach, tylko o tych których poznałam albo o których słyszałam i na takiej podstawie wygłaszam swoje poglady...

Reichea 

Wysłany: 2006-10-22, 21:55   

Moesha, masz racje ja uznaje polityke zero tolerancji dla Arabow i tyle. Nie wypieram sie tego, jeszcze jestem z tego dumna. Jesli o nich chodzi to jestem rasistką. Oczywiscie moze zdarzy sie 1 porządny Arab na milion, ale to raczej jest dla mnie bez znaczenia.. To zamroczeni fanatycy, ktorzy potrafia tylko niszczyc i nienawidzic,a mnie szlag trafia jak sie panoszą tutaj w Europie i tyle.

Odpowiedz do tematu