Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
EROTYCZNIE.....
Autor Wiadomość
Hexxana 

Wysłany: 2005-07-08, 11:16   EROTYCZNIE.....

Jestem dzisiaj dla Ciebie Twoim najpiękniejszym podarunkiem
spełnionych marzeń.Z Twych oczu wyczytuję niewypowiedziane myśli
i wiem,że pragnę Cię tak mocno jak Ty.
Dreszcz przyjemności obejmuje Nasze ciała zespolone w pocałunku pełnym namiętności.Rozbierasz mnie wygłodniałymi rękoma,zdzieramy gwałtownie dzielącą Nas kurtynę zdarzeń i oto teraz już przedstawieniem się rozpoczyna-ekstatyczne uniesienie Naszych dusz i ciał...............

Poznajesz kształty mojego ciała płynącą pieszczotą,zgłębiając tajemnicę zakamarków.W Twych dłoniach staję się
poddaną,skłonną spełnić każdą obietnicę za jeszcze jeden dotyk,jeszcze jedną pieszczotę.
Nasze pocałunki przepełnione dzikim pożądaniem,chciwie spijające rozkosz ze swych ust.Powolne pochłanianie siebie w gorączkowej atmosferze pragnienia.
Wtuleni w bezmiar siebie chłoniemy pożądanie,które czyni ogień w Naszych duszach.Dłonie stają się kreatorem pieszczot sunących od twarzy,karku,ramion przez miejsca szczególnie czułe.Język poznaje smak skóry,znacząc wrażliwości szlak............
Jestem tylko dla Ciebie,Twojego pragnienia.Odsłaniam siebie i oddaję w Twoje dłonie pełna ufności,że to co się teraz stanie będzie najcudowniejszym preludium zmysłowości...................

Zatapiam się w pocałunkach,chłonąc Twoje pożądanie,dzikie harce języka i siła warg napierającana moje usta rozpalone,tracąc poczucie miejsca i czasu pozwalam się prowadzić w świat zaklętej baśni.............
Rozpalasz pieszczotami moje ciało,gładzisz skórę rozpaloną,piersi ujmujesz w dłonie,drażnią palcami sutki.Wyprężam się pełna rozkoszy,otoczona siłą Twych ramion,pieszczoty intensywnieją,Twoje dłonie czuję wszędzie i język pieszczący moje twarde sutki.Scałowujesz moją skórę,czuję dotyk języka,sunący coraz niżej,wokół pępka i niżej,coraz niżej.Otwierasz mnie łagodnie,dotyk dłoni rozpala moje zmysły,czujesz jaka jestem gorąca.......
Dotykasz mnie,czujesz napływające pragnienie,ogarnia Cię miękkie i ciepłe wnętrze,jesteś we mnie...........
zaczynasz pieścić mnie językiem,podrażniając miejsce najbardziej czułe,czuję jak zapadam się w ogarniającej mnie namiętności.
Oddaję Ci siebie
pragnąc więcej
by zatracić się bez reszty
w szaleńczej pieszczocie Twojego języka
odbierając każdy,najmniejszy jego ruch.........
mruczę pełna zadowolenia i czuję oszałamiającą sile nadchodzącego spełnienia
Tak,jeszcze jeden dotyk
jeszcze jedna pieszczota
i wiem
ze osiągam szczyt nazwany twoim imieniem......
Przygarniasz mnie do siebie pochłaniając pocałunkiem,obejmuję Twoje dłonie,czuję wciąż ten sam ogień-
pożar zmysłów szalonych,wtapiam się w Twoje ciało całując aksamit skóry,smakując Ciebie powoli.........
Palcami gładzę Twój tors,podrażniam zebrami sutki czując narastającą ich twardość,są takie naprężone gdy po raz kolejny sunę po nich językiem,
czujesz ciepło moich ust podążających wciąż niżej i niżej,ogarniam rękoma Twe ciało pobudzone do granic niemożliwości,drażnię Twoje zmysły dotykiem przypadkowym,
czuję jak rośnie w Tobie pragnienie,twardnieje nabrzmiałe pożądanie.
Dotykam Cię gorącym językiem od samego czubka i sunę po sam dół,delektuję się Twoim smakiem,jesteś otoczony ciepłym wnętrzem moich ust
dotykam Cię dłonią
wczuwającą się w Twój rytm
pozwalam sobie na dowolne tempo pieszczot próbując nasycić się Tobą
dając Ci przyjemność nieziemską.
Jesteś taki twardy niczym skała
moje wargi pochłaniają Cię chciwie
i w pewnym momencie przejmujesz kontrolę,pragniesz znaleźć się we mnie.
Poddaję sie Twoim dłoniom,jestem teraz pod Tobą,napierasz na moje pośladki,
dłonią rozsuwasz pagórki-sycisz swój wzrok,ciepłymi palcami rozwierasz moje ciało,pochylasz sie i całujesz szczelinę,wsuwasz pode mnie dłonie i przyciągasz do siebie,tak byś mógł wtargnąć we mnie,czuję Twoje wejście,wypełniasz mnie,
poruszasz się zamaszyście,uderzasz rytmicznie,zatracasz się w pożądaniu pełnym pasji.........

Czujemy nadchodzące spełnienie,wyprężam swoje ciało pragnąc wchłonąć Cię do końca,docierasz do samego dna i jesteś we mnie z całej siły osiągając szczyt
i czując mnie odpływamy ukojeni zmysłów nasyceniem..........

Aga BJ 

Wysłany: 2005-07-08, 21:09   

wow

Hexxana 

Wysłany: 2005-07-08, 21:47   

Aga BJ napisał/a:
wow

:588: Twoje Aguś też są WOW :D
Moja tematyka jest inna ale.....tez mysle,ze trafia w Nasze odczucia,pozdrawiam!

Aga BJ 

Wysłany: 2005-07-09, 09:00   

Hexxanko :588: ja mam sporo erotyków :D ale wahałam się przed umieszczeniem
tutaj-czy nie są zbyt śmiałe
jak czytałam Twoje dzieło,to zrobiło mi się gorrrąco :D

anecia 

Wysłany: 2005-07-09, 18:14   

oh :P

Hexxana 

Wysłany: 2005-07-09, 22:55   

:588: Dziekuje za cieple przyjecie,troche sie zastanawialam jak to moze byc odebrane,ale....mam juz wiecej pewnosci w stosunku do pokazywania tego na forum,mam za soba tez rozerotyzowane wieczory poetyckie.Wrzuce jeszcze pare tekstow,ktore mam zachowane na kompie.Lubie do nich wracac,pomimo ze wiaza sie dla mnie z konkretna osoba to uczucia,emocje i ten zar uniesien jest uniwersalnym jezykiem pobudzania zmyslowo:-) :)

Aga BJ 

Wysłany: 2005-07-10, 09:48   

:D ja nawet toczyłam dysputę z moderatorro Adą i WS :wink: czy wrzucić :lol:

Kamilcia 

Wysłany: 2005-10-08, 19:54   

wow ...bardzo odważny tekst :D

blue_eyed_kitty 

Wysłany: 2005-10-19, 19:31   

Kolejne WOW!!!
Tekst jest naprawde swietny! Nie ma co, potrafi pobudzic wyobraznie!

Astra 

Wysłany: 2005-10-23, 12:51   

Slabo mi :D

Odpowiedz do tematu