O jeeeejciu skąd ja to znam Przypomina mi ono zabawne czasy z poprzednich wakacji :D
_________________ Pozdrawiam
Sweet_Nuka
Wysłany: 2005-06-29, 15:54
inek napisał/a:
O jeeeejciu skąd ja to znam Przypomina mi ono zabawne czasy z poprzednich wakacji :D
aha....
No a ja nie mam ulubionego motta lub powiedzonka, chyba ze jest to slowo ZA*EBIŚC*E, ale mam ulubione opowiadanka, ktore czesto wspomne w pamieci, nawet 4 tu dalam w poscie "balsam dla duszy" sa mile i ukazuja trudny, radosci i sumtki prostych ludzi
aha....
Sweet Nuka mam nadzieję, że to nie było złośliwie Bez skojarzeń proszę Po prostu zawsze jest wesoło. Ludzie z tamtą lubią pożartować i się pośmiać. Wieś to wieś, ale jednak chłopcy z tamtąd mają poczucie humoru i większość jest przystojna.... trzeba przyznać
_________________ Pozdrawiam
Sweet_Nuka
Wysłany: 2005-06-30, 07:09
inek napisał/a:
Sweet_Nuka napisał/a:
inek napisał/a:
aha....
Sweet Nuka mam nadzieję, że to nie było złośliwie Bez skojarzeń proszę Po prostu zawsze jest wesoło. Ludzie z tamtą lubią pożartować i się pośmiać. Wieś to wieś, ale jednak chłopcy z tamtąd mają poczucie humoru i większość jest przystojna.... trzeba przyznać
zlosliwe to nie bylo, ale skojarzenie bylo troche dziwne. W kazdym badz razie zlosliwa nie jestem nigdy :* (chyab ze mnie ktos wkurzy)
skojarzenie takie z tego powodu, ze jak wychodzimy wieczorami na wieś (taki zwyczaj, zawsze sie wychodzi i albo siedzi na remizie.... albo robimy ognisko... nie raz nawet pojedzie sie na dyskoteke jak jest czm ) to przeważnie jakieś piwko się kupi. Wtedy sobie chłopcy żartują i mówią do dziewczyn "pijcie, pijcie będziecie łatwiejsze"! Nic z TYCH rzeczy, ale oni wszyscy takie poczucie humoru maja, że tylko by sobie zarty robili. Za to ich lubię
z kazdego dolka mozna wyjsc po łuku tęczy
cytat z filmu "młode wilki" jeśli chcesz wycofac sie z tego interesu to zrób to tak ,aby wszyscy mysleli ze nie zyjesz"
a moje ulbione powiedzonko to....."NO CO TY" jak moj kuzyn to slyszy jak mowie to jest bliski pogryzienia mnie hehe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum