Tylko te drzwi pozostana zamkniete do których nie zapukałaś...
W świecie kolorów zagubiona pomiedzy noca a dniem...
Bylam, jestem, bede, lecz nie zawsze taka sama...
Fałszywi przyjaciele byli, sa i bedą zyli...
Kiedy z serca spłyna słowa, uderzają wielka mocą
Powoli uczę sie bólu, to lekcja zadana przez Boga
"Dookoła ludzie chca mnie oceniac, nie widza serca, nie widzą duszy..."
Dwulicowi ludzie za plecami rozgadani przyjaciele fałszywi
a oto mój ulubiony TRANCE always in me mam nawet na koszulce go i jeszcze jeden który widnieje na moim monitorze:
TRANCE is a natural drug that will heal us all
Only trance in my heart
Trance to kawałek nieba na ziemi
Grzeczne dziewczynki ida do nieba, niegrzeczne maja raj na ziemi
Zyj a nie istniej...
You are the only thing a need (ze slicznego kawałka Dogzilla - Without you miłe wspomnienia )
Nie zyć, nie mysleć, nie być, nie istnieć, na chwilę sie zgubić...
"Trance is not so much a style as it is a state of trance that you're in...Where you forget what you're doing, when the hairs on your arm stand on end, just purely lost in the music, for me...that's trance" AvB
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
adriana7 mały offtop ale widze ze jestes pokrewna duszyczka bo słuchasz Trance'u i w dodatku jestes z Tarnowa :O o ile to dobry Tarnów to jakieś 30 km ode mnie wiec wracając do pytania wybierasz sie moze na creamfileds, stadium of sound albo Sensation white ??
Wspomnienia to do siebie maja ze czy chcesz czy nie chcesz powracają..
Usmiechnij sie bo jutro mozesz nie miec zebów...
So many beautiful things...
Trance music is my music
adriana7 mały offtop ale widze ze jestes pokrewna duszyczka bo słuchasz Trance'u i w dodatku jestes z Tarnowa :O o ile to dobry Tarnów to jakieś 30 km ode mnie wiec wracając do pytania wybierasz sie moze na creamfileds, stadium of sound albo Sensation white ??
Wspomnienia to do siebie maja ze czy chcesz czy nie chcesz powracają..
Usmiechnij sie bo jutro mozesz nie miec zebów...
So many beautiful things...
Trance music is my music
Tak, ofkors, że to ten tarnówke
na CF juz mam bilet, ale nie wiem jak to wyjdzie, czy pojade czy nie (załamka), na Sensation jade oczywiscie - w niedziele o 21 pierwsza pula biletów , Stadium of Sound nie jade Zobacze co będzie na Nature One, bo moze bym pomyślała nad tym.
Żeby nie było, że cały offtop to dodam:
I forgot that I might see,
So many beautifil things,
I forgot that I might need,
To find out, what life could bring
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum