Jako cienioholik pytam się Was, czy ktoś to juz widział, i w jakiej cenie? Bo to znalazłam na ich stronie(juz nie jest w budowie!!!! ) .:)
Te fiolety są boskie!
Też je widziałam na stronie Inglota, bo wreszcie nie jest w budowie Co za sukces, nie ma co A mi się najbardziej podobają beże i brązy. A czy to są te cienie, które można samemu sobie kompletpwać
Jeśli pędzelek, to ma starsznie krótkie włosie :confused: Trochę nie lubię takich, a jesli to aplikator, to też ma bardzo małą tą gąbeczke(o ile to aplikator ) Jesli chodzi o aplikatory i pędzelki do cienie, to bardzo lubie Takie dłuższe i z na pewno troszkę dłuższym włosiem niż ten.
Ale się doczepiłyśmy biednego pędzelka/ewentualnie aplikatora
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Golden rose ma takie same identyczne paletki i kosztuja 20zl sa bardzo fajne tylko cienie sa bardziej twarde od inglota a ja lubie bardzo miekkie cienie:-) i te z GR maja dlugi pedzelek
Mówisz Sam, ze GR mają takie paletki! Ha, to musze poszukać, może coś znajde u siebie w mieście. Ja sobie kupiłam ostatnio Ruby Rose takie cienie w kuleczkach, taniutkie, ale strasznie miękkie, po przetestowaniu dobre do rozświetlania.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Chyba się opłaca kupić te paletki. Tylko jeszcze jakiej wielkości są tam cienie, czy takie jak z serii Sprint, czy te większe? Załózmy, że takie jak Sprint, to 16 cieni razy ok 7 zł to wychodzi 112 zł, a cała paletka jest po(jak napisała Chmurka) 73 zł!
Na mnie w tej chwili to za dużo, ale w przyszłości bardzo chętnie bym sobie taką kupiła. Przynajmniej wszystkie cienie w jednym miejscu Tylko oczopląsu bym dostała jakbym miała wybraż spośród 300 odcieni
Ja tak myślę, ze to mogą być cienie wielkości Sprintów, tak mi jakoś na zdjęciu wyglądają i tak przeliczyłam na podstawie tego. Właśnie tez jestem ciekawa ceny, czy żalezy od kombinacji czy jest stała??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum