Maseczka Żelowa aloesowa
Unikalna, żelowa maseczka przeznaczona dla cery wrażliwej, skłonnej do alergii. Oryginalna formuła preparatu zapewnia natychmiastowy efekt działania. Dzięki zawartości aloesu maseczka głęboko nawilża, a także poprawia elastyczność i przyspiesza procesy regeneracji naskórka. Prowitamina B5 łagodzi podrażnienia i zapobiega nadmiernemu przesuszeniu skóry.
Pojemność: 15ml Cena: ok. 1,80 zł
Aromaterapeutyczny olejek do masażu CELLULIT CONTROL
Delikatny olejek do masażu skóry z widocznymi objawami cellulitu. Przeznaczony do pielęgnacji skóry również przy profesjonalnych zabiegach masażu. Zawiera bogaty zestaw substancji czynnych:
- eteryczny olejek geraniowy - wyraźnie zmniejsza objawy cellulitu,
- ekstrakt z róży damasceńskiej - zapewnia aksamitną gładkość skóry,
- kompleks witamin A+ E - wzmacnia i regeneruje skórę.
Świeży, energizujący zapach uwalniający się podczas masażu działa antystresowo i odprężająco.
Pojemność: 230ml (w tym 30ml GRATIS!) Cena: 12,00 zł
Błyszczyki
Zestaw sześciu błyszczyków do ust o kuszących zapachach: wanilii, brzoskwini, truskawki, maliny, śliwki i toffi. Nadają ustom zmysłowy połysk i subtelną barwę. Usta wydają się bardziej pełne, poprawia się ich kontur. Doskonale chronią przed wysuszeniem i długo utrzymują się na ustach. Zawierają masło SHEA, które natłuszcza i uelastycznia skórę oraz jest naturalnym filtrem chroniącym przed szkodliwym promieniowaniem słońca. Błyszczyki są dostępne w wygodnych w użyciu tubkach.
Pojemność: 10ml
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
A ja ją lubię i w poniedziałek mam zamiar kupić sobie tą maseczkę aloesową. Chciałabym także spróbować błyszczyka, ale kolory na zdjęciu są bardzo intensywne, jesli "na żywo" będą delikatniejsze, wtedy juz mam swoje typy
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja tez lubię ta firmę, moja mama także. Te kosmetyki nie są drogie, a dobre !! Myslę Kosmusiu, że nie będzie problemu z tym olejkiem. Skoro u mnie już są te maseczki, to co dopiero w Gdańsku Ja mam taki mały sklepik zielarski ulubiony i jak coś chcę, a nie ma tego jeszcze w sklepie, to pani mi zamawia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum