Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Cienie Masterpiece Colour Precision, Max Factor
Autor Wiadomość
tuRmaNIA 

Wysłany: 2009-08-17, 12:20   Cienie Masterpiece Colour Precision, Max Factor

Odkryj nowe cienie do powiek Max Factor Masterpiece Colour Precision – najnowszy produkt rodziny Masterpiece. Teraz doskonale zaznaczysz kontur oczu i nadasz im niepowtarzalne piękno subtelnym kolorem, już za jednym ruchem aplikatora!

Dzięki super_precyzyjnemu aplikatorowi cienie Masterpiece Colour Precision nakłada się najdokładniej ze wszystkich dotychczasowych cieni do powiek Max Factor. Teraz łatwym i precyzyjnym ruchem możesz kształtować makijaż oczu!

Każdy z czterech połyskliwych cieni umożliwia kobietom dokładne zaznaczenie konturu oczu trwałymi kolorami i nadaje makijażowi wyszukany i naturalnie piękny wygląd. Precyzyjny aplikator wraz z kremową formułą cieni Masterpiece Colour Precision dziś, bardziej niż kiedykolwiek przedtem, ułatwia kobietom odkrycie kształtu i ukazanie piękna ich oczu.

Cienie Max Factor Masterpiece Colour Precision dostępne są w czterech subtelnych odcieniach: Icicle Rose, Coffee, Pearl Beige oraz Star Dust.

Sugerowana cena detaliczna: 39,50 zł
28.09.09r. -> STUDIA -> ???

Odpowiedz do tematu