Wysłany: 2009-08-17, 12:20 Cienie Masterpiece Colour Precision, Max Factor
Odkryj nowe cienie do powiek Max Factor Masterpiece Colour Precision – najnowszy produkt rodziny Masterpiece. Teraz doskonale zaznaczysz kontur oczu i nadasz im niepowtarzalne piękno subtelnym kolorem, już za jednym ruchem aplikatora!
Dzięki super_precyzyjnemu aplikatorowi cienie Masterpiece Colour Precision nakłada się najdokładniej ze wszystkich dotychczasowych cieni do powiek Max Factor. Teraz łatwym i precyzyjnym ruchem możesz kształtować makijaż oczu!
Każdy z czterech połyskliwych cieni umożliwia kobietom dokładne zaznaczenie konturu oczu trwałymi kolorami i nadaje makijażowi wyszukany i naturalnie piękny wygląd. Precyzyjny aplikator wraz z kremową formułą cieni Masterpiece Colour Precision dziś, bardziej niż kiedykolwiek przedtem, ułatwia kobietom odkrycie kształtu i ukazanie piękna ich oczu.
Cienie Max Factor Masterpiece Colour Precision dostępne są w czterech subtelnych odcieniach: Icicle Rose, Coffee, Pearl Beige oraz Star Dust.
Sugerowana cena detaliczna: 39,50 zł
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum