wlasnie czytam jego opinie i sa w wiekszosci bardzo dobre, choc na razie ich malo dosc. Skusilabym sie, bo lubie Maybelline'a. Ale oczywiscie nie ma mojego odcienia Honey . Jeszcze to przemysle..
Zastanawiam sie tez nad kremem/podkladem Olaya..
Ja mam ten podkład Weedług mnie jest bardzo dobry, ale dla skóry takiej jak moja ( moim problemem są drobne wypryski, nie jest na szczęście ani świecąca ani przesuszona ). Moja mama np. potrebuje podkładu matującego no i tu ten się nie sprawdza Jest leciutki, idealnie się rozprowadza i dopasowuje do kolory cery, więc z wyborem kolorunie powinno być problemu Idelany na wiosnę ! Tylko po użyciu, przez pewnien czas skóra może wydawac się lepka, ale uczucie to przechodzi. Skóra wygląda prominie i zdrowo Polecam !
mam próbkę tego podkładu i jest bajeczny szkoda, że mam mieszaną cerę, bo na pewno bym sobie go kupiła. Malowałam się już nim coś ze 3 razy. Rozprowadza się jak marzenie, na codzień używam dość gęstego Colorstaya do mieszanej cery więc tu była miła odmiana jeśli chodzi o konsystencję. Aż się chce go nakładać od razu widziałam różnicę, mam dużo rozszerzonych porów które po nim stały się jakby niewidoczne fajny kosmetyk dla dziewczyn z normalną skórą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum