Ale KWC nie jest na knc, a ja pisze ciagle o knc kochana ;]
Nie jestem Twoją żadną kochaną i nie życzę sobie, żebyś się tak do mnie zwracała.
Odsyłam Cię do innej bazy i tam szukaj opinii. Tutaj Turmania dostosowuje się do większości na forum oprócz Ciebie piszą jeszcze tutaj inni, przykro mi
_________________ Zaakceptuj siebie, a potem resztę świata.
Jak sie oburzyła o kurde
Tak "kochana" to byla w hmmm przenosni
A to, że Turmania sie dostosu\owuje do dobrze, ale nie zaszkodzi co innego tez... ale dobra, nie chce juz o tym dyskutoiwac bo wiem, ze toi9 tak nie da efektow.
Piszmy o Ziaji, Joko, Bell i takie tam
A to, że Turmania sie dostosu\owuje do dobrze, ale nie zaszkodzi co innego tez... ale dobra, nie chce juz o tym dyskutoiwac bo wiem, ze toi9 tak nie da efektow.
Piszmy o Ziaji, Joko, Bell i takie tam
tuRmaNIA napisał/a:
madziarra, jak bardzo Ci na tym zależy, to zgłoś swoje obiekcje do Wojtka i najlepiej zostań modem wyższych marek.
I TYM KOŃCZĘ TEMAT O WYŻSZYCH MARKACH.
Kto się nie dostosuje, polecą upomnienia.
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Nastała tera TakTaka era, czyli na koncie mam same zera 28.09.09r. -> STUDIA -> ???
no ja też bym z chęcią spróbowała, tylko że mam dwa prawie nowe tusze w tym momencie i dwa do wykończenia więc się będę musiała wstrzymać no ale tusze do rzęs to ja lubię wypróbowywać, więc mnie będzie ciągnęło do zakupu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum