Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Linia dezodorantów DOUBLE Effect, NIVEA
Autor Wiadomość
tuRmaNIA 

Wysłany: 2008-06-13, 18:11   Linia dezodorantów DOUBLE Effect, NIVEA

Antyperspiranty NIVEA DOUBLE EFFECT zapewniają skuteczną, 24-godzinną ochronę i sprawia, że skóra jest wyjątkowo gładka. Wspomagają dokładniejsze golenie, dzięki czemu możesz golić się rzadziej. Są doskonałym połączeniem skutecznej ochrony, delikatnej pielęgnacji i piękna.

Dezodoranty z linii NIVEA DOUBLE Effect to produkty o podwójnym działaniu: skutecznie chronią przed nadmierną potliwością a także pozwalają golić się rzadziej.

Silne strony DOUBLE Effect:
• skuteczność = zapewnia 24-godzinną ochronę antyperspiracyjną
• delikatność = jego formuła pozbawiona jest alkoholu
• praktyczność = dzięki półprzezroczystej formule nie pozostawia białych śladów na ubraniu
• swoboda - dzięki formule wygładzającej skórę i zmiękczającej włoski, wspomaga dokładniejsze golenie i pozwala golić się rzadziej
• pielęgnacja - zawiera naturalne olejki i ekstrakt z awokado, które wyjątkowo pielęgnują twoją skórę

Jak to działa krok po kroku?
Codziennie po prysznicu zastosuj dezodorant NIVEA DOUBLE Effect. Składniki antyperspiracyjne skutecznie będą chronić Cię przez cały dzień. Wyciąg z Awokado oraz przyjazne lipidy w DOUBLE Effect sprawiają, że skóra jest delikatniejsza. Ostrze golarki może bardziej płynnie przesuwać się po gładkiej skórze, zmiękczone włoski będą łatwiejsze do usunięcia i będziesz mogła golić się "bliżej skóry". W sumie uzyskujesz dokładniejszy i w związku z tym lepszy efekt golenia się. Dzięki temu:
• nie musisz golić się tak często
• zauważysz, że włoski pod pachami odrastają znacznie wolniej
• zachowasz idealnie gładką skórę pod pachami na dłużej

poj. spray 150 ml, sztyft 50 ml, roll-on 40 ml - ok. 10 zł

-> (znalezione przez ewka71)

marinka 

Wysłany: 2008-06-13, 18:14   

jak skończę fa balsam to chyba go kupię. lubię roll-ony pielęgnujące, bo zależy mi bardziej na pielęgnacji niż na ochronie. a wierzę w spowalnianie odrostu włosów, od kiedy troszkę o pewnych substancjach poczytałam.

outsiderka 

Wysłany: 2008-06-14, 12:33   

Nie lubie dezodorantow Nivei, bo sa nieskuteczne

lea88 

Wysłany: 2008-06-14, 15:11   

outsiderka napisał/a:
Nie lubie dezodorantow Nivei, bo sa nieskuteczne

Dokladnie. Z reszta nie wierze w to spowalnianie, bo mialam juz nie jeden krem o takim dzialaniu i nic nie robil..

gabuś 

Wysłany: 2008-06-14, 15:58   

Ja już jakiś czas temu myślałam, że sobie go kupię, bo w tesco były za 8zł zCzymś ale jak go powąchałam to mi się odechciało- nie lubię takich mdłych zapachów.. bo potem mi niedobrze jak tak śmierdzi mi pod nosem :/ ale za to kupiłam w końcu Energy i super :)

lea88 

Wysłany: 2008-06-14, 17:30   

ja mam Energy w kulce i poce sie fatalnie. Do tego smierdze bardziej potem po nim, niz bez niego. Mam tez probke w sprayu i jest super (dlatego, myslalam, ze ten w kulce tez bedzie ok).

Kinna 

Wysłany: 2008-06-15, 11:27   

ja wogole nie lubie dezodorantów. a uzywam bo musze. dezodoranty nieładnie pachną i niszczą dziure ozonową :lol:

lea88 

Wysłany: 2008-06-15, 11:41   

Kinna napisał/a:
dezodoranty nieładnie pachną i niszczą dziure ozonową :lol:

To chyba tylko te w sprayu :P

bejbe 

Wysłany: 2008-06-15, 13:10   

Ja z Nivea najbardziej lubię deo w kulce pearl,bo jest delikatny,nie ma intensywnego zapachu,chroni średnio,ale mi to w zupełności wystarcza.

tuRmaNIA 

Wysłany: 2008-06-15, 21:07   

bejbe napisał/a:
z Nivea najbardziej lubię deo w kulce pearl,bo jest delikatny,nie ma intensywnego zapachu,chroni średnio

W takim razie kupię sobie Pearl za niedługo, bo się zastanawiam od jakiegoś czasu nad nim a kończą mi się już 'kulki'.

gabuś 

Wysłany: 2008-06-15, 21:17   

jak dla mnie pearl jest tak samo mdły jak double efect :p więc jeśli ktoś jest tak drażliwy na zapachy jak ja to naprawdę odradzam! jak kiedyś kupiłam ten pearl, dlatego że w sklepie właśnie wydawał mi się niby ładny to potem nie mogłam z nim wytrzymać na ciele, no i w końcu wylądował u mojej mniej wybrednej siostry ;) acha i jeszcze jedno ja ciągle mówię o kulkach bo tylko tych używam!

Odpowiedz do tematu