Nareszcie dostałam to masło (oczywiście wzięłam czkoladę ;D) i muszę powiedzieć, że jest bardzo fajne! Super nawilża świetnie pachnie, a rozsmarowuje się w miarę. Na pewno le[iej niż to masło do twarzy Ja kupiłam za 10zł w małym kosmetycznym i polecam wszystkim. A no i świetnie i dłuuugo pachnie
Wysłany: 2008-04-11, 18:46 Bursztynowe masło do ciała, Ziaja
Bursztynowe masło do ciała
Bursztynowy blask
β-karoten - stabilna forma prowitaminy A otrzymywana metodą nanotechnologii. Jest naturalnym pigmentem, który gromadzi się w naskórku, ujednolica i dostosowuje koloryt skóry do rodzaju karnacji.
ekstrakt z bursztynu - bogaty w mikroelementy, działa ochronnie na naskórek oraz skutecznie neutralizuje wolne rodniki. Przywraca skórze świetlisty, zdrowy wygląd.
ekstrakt z orzecha włoskiego – nadaje skórze subtelny odcień nadmorskiej opalenizny bez narażenia jej na promienie UV.
poj. 200ml - ok. 10-15 zł
Kobitki pewnie brały w celu zachowania opalenizny po lecie
Moja bratowa kupiła sobie waniliowe
_________________ mamm ma mi ja tuRmaNIA ®
Parsifal
Wysłany: 2008-09-19, 14:42
ja miałam oliwkowe a teraz kończę kakaowe i przymierzam się do kokosowego, jeszcze jest ujędrniające takie w czrnym słoiczku, podobno , strasznie je lubię ale mi się strasznie szybko kończą..
_________________ "Zawsze jest czas na małe co nieco"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum