co jest lepsze: kremik 3minutowy czy plastry? bo zastanawiam się nad kupnem i bardziej w stronę kremidła się zwrcam chyba
wakaba
Wysłany: 2005-10-02, 19:19
Hejka! Ja nie jestem w stanie przemóc się do depilatorów czy wosku, pozatym póki co o nogi dbam tylko w lato. Mam baaardzo mocne włosy [brunetka] i bardzo polecam krem 3-minutowy! Stara edycja kremu (5minut) była naprawdę słabsza. Trzymałam 8 minut (maksymalny dozwolony czas) i nie schodziły chętnie. A tutaj trzymam tylko 6 minut (tez maks. dozwolony) , potem ścieram krem z włosami ostrą gąbką (bolesne to, ale darmowy peeling ) i 99% schodzi! Polecam również do depilowania pach.
Ja moge się wypowiedziec odnośnie Veet Duo Bikini i szczerze mówiąc troszkę więcej spodziewałam się po tym produkcie.Podkreślam że krem trzymam dłużej niż powinnam a i tak jakaś część posmarowanych włosków zostaje:(Wkurzające bo po maszynce takie podrażnienie że ullalla no i się tak zastanawiam nad plasterkami z woskiem.
Ja uzywalam plastrow Tanita i Veet.Veet sa nieporownywalnie lepsze.Wosk z Tanity zostawal na nogach i nie usuwal wszystkich wloskow.Nie wspomne o bolu przy okolicach bikini.A z Veetem wszystko poszlo 'gładko'
Kremów nie probowalam Ale moja kumpela raz za dlugo przytrzymala i jest nizle naskorek 'strawilo'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum