Wysłany: 2008-05-25, 22:00 Balsam dla suchej skóry
Mogłybyście polecić mi dobry balsam nawilżający przeznaczony dla suchej skóry ? Mimo iż na twarzy mam bez wątpienia skóre tłustą, to na reszcie ciała (zwłaszcza na nogach!) moja skóra jest sucha. I właśnie nogi sprawiają mi najwięcej problemu-ostatnio zrobiły sie megaprzesuszone, aż niemiłe w dotyku . Mój stary balsam już mi nie pomaga. Poradźcie mi, który balsam nawilży skórę i ją zregeneruje
jak dla mnie bardzo dobre jest maslo do ciala Mineral Care SPA. wyglada tak:
ja mam wersje z kumkwatem.
tez mialam problem z bardzo suchymi nogami a to maselko potrafi skutecznie je nawilzyc na kilka dni. jedyna jego wada to to ze kosztuje prawie 5 dych
ewentualnie mozesz tez wsmarowywac w siebie oliwke dla dzieci na mokre cialo, tez bardzo fajnie dziala
sprawdzalam cene w sklepie i troszke wprowadzilam cie w blad, bo ono kosztule jednak 40zl. ale i tak cena jest kosmiczna gdyby nie to ze to prezent to bym nie kupila
bardzo dobre jest mleczko Garnier z syropem klonowym naprawde polecam konsystencja nie jest tłusta jak wsmaruje to szybko sie wchlania a skora jest jaby natłuszczona ..moze to własnie przez ten syrop klonowy...
Wahałam się pomiędzy Nivea a Garnier(bo te dwa najczęściej polecałyście ) , ale problem rozwiązał się sam bo w drogerii był tylko Garnier Czerwony. Mam nadzieję, ze mi pomoże
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum