Witam :)
Heh mam problem z wrastajacym paznokciem, ale radze sobie znim bo choidze do kosmetyczki na klamerki..
otóż moja p. kosmetyczka powiedziala mi ze najlpeiej bylo by skracac pazurki szklanym pilnikiem..
yh.. wiecie cos na ten temat? czym ten pilnik rózni sie od pozostalych??
Ja mam szklany pilnik z AnCo (kupiłam w naturze) i jestem bardzo zadowolona. Ładnie skraca paznokcie, dobrze leży w dłoni i w ogóle jest .
Nie polecam tego pilnika z Rossmana (on jest przeźroczysto-kolorowy) szybko się zużywa i niewidzialam po mniedzy nim, a zwykłym pilnikiem różnicy
szklane pilniki sa najlepsze do naturalnych paznokci,bo nie niszcza plytki nie zrobisz sobie nim krzywdy w przeciwienstwie do pilnikow metalowych.na drugim miejscu sa pilniki papierowe,ktore takze nadaja sie ipsow w przeciwienstwie do pilnikow szklanych
Ja natomiast nie cierpię jak pilniki papierowe się zdzierają i zostaje taki sam papier Metalowych nie używam, a o szklanych słyszałam, ale nigdy nie używałam.
A mnie tam pasują metalowe Metalowym skracam paznokcie, a później je poleruje, wyrównuje papierowym albo jeszcze lepiej bloczkiem bo wtedy pięknie się błyszczą Szklane mi nie pasują z wielu powodów.
Heh zakupilam se ten oto pilnik w Naturze ;D dałam jakeis 14 zl z groszami i jestem strasznie zadowolona:)) bardzo swietnie piluje.. mam nadzieje ze gdzies go przypadkiem nie stluke
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum