Wys³any: 2005-06-18, 21:07 HOLIDAY SKIN balsam br±zuj±cy do cia³a Johnson&Johnson
Balsam br±zuj±cy z dodatkiem samoopalacza HOLIDAY SKIN J&J
Balsam br±zuje skórê nadaj±c jej naturalny ,br±zowo-z³ocisty odcieñ.Pachnie cytrusami,potem zapach przypomina lekko typowy zapach samoopalacza.
Przyjemna konsystencja (¶mietankowa) balsamu sprawia,¿e pozwala równo siê rozprowadziæ.Lekko nawil¿a.
Dostêpny w dwóch wersjach: dla skóry jasnej oraz normalnej i ciemnej
250ml/10-12z³
Aga jak jush kupisz i wypróbujesz to koniecznie daj znaæ co i jak...tesh cche sie pokusiæ na ten balsamik ale mam jak±s wewnêtrzn± blokade ¿e to syf...tak wiêc bede wdziêczna jak opiszesz swoje wra¿enia po zastosownaiu...buzka;*
*piêknie pachnie(wypaæka³am siê w ³azience i przysz³am do pokoju,a m±¿ zacz±³ mnie obw±chiwaæ z b³ogim wyrazem na pysku )
*ma gêst±,¶mietankow± konsystencjê
*nie podra¿ni³ mojej skóry !!!
*po dwóch zastosowanaich by³am piêknie opalona Balsam nada³ skórze zdrowego i naturalnego z³ocisto-br±zowego koloru,wygl±dam jakbym wróci³a z Majorki
*przez kilka dni nie stosowa³am balsamu,by zobaczyæ jak schodzi.Otó¿ nie robi± siê plamy,efekt opalenizny schodzi równomiernie,skóra po prostu blaknie
*mam wersjê do skóry normalnej i ciemnej,ciekawe jak sprawowa³aby sie wersja do jasnej?
* z czystym sumieniem polecam i stwierdzam,¿e nigdy nie by³am tak bardzo zadowolona zarówno z ceny,aplikacji oraz efektu je¶li chodzi o wszelkei balsamy br±zuj±ce czy samoopalacze
* je¶li teraz nagle by powiedziano,¿e za miesi±c bêdzie on wycofany-kupi³abym spory zapasik
wysmarowa³am siê nim w sklepie,rzecz jasna nie ca³a zapach ma rzeczywi¶cie przyjemny i ciekawe czy po 1 aplikacji bêdzie jaka¶ ró¿nica,szczerze to w±tpiê bo i tak ju¿ jestem opalona
Ja ju¿ po³owe opakowania zu¿y³am Jestem z niego zadowolona poniewa¿ nadaje bardzo ³adny kolor (nie ¿ó³ty czy pomarañczowy ale teki z³ocisty, broskwinkowy). Nie brudzi ubrañ i ma genialn± konsystencje. Do tego batrdzo dobrze nawil¿a. U mnie kosztuje 12 z³.
Tak prosto z opakowania lub chwile po na³o¿eniu pachnie bardzo ³adnie. Jednak potem (po paru godzinach) czuæ samoopalaczem czyli niezbyt przyjemnie.
Ogólnie polecam za kolorek jaki nadajke i za to jak dobrze nawil¿a .
[ Dodano: 2005-08-14, 19:17 ]
Jeszcze jedno. U mnie po pierwszym na³o¿eniu efekt by³ raczej ma³o widoczny. Ale ju¿ za 2-3 razem by³o genialnie .
Dziêki Waszym opiniom kupi³am ten balsam i jak na razie jestem zadowolona ³atwo siê rozporowadza, szybko siê wch³ania, nie pozostawia "filmu" na skórze, ³adnie pachnie. Co prawda potem lekko zalatuje juz samoopalaczowym zapaszkiem, ale nie jest to bardzo intensywne i do wytrzymania Kolor uzyska³am bardzo ³adny, równomierny. Skóra jest dobrze nawilo¿na i do tego ma ³adny kolor! U mnie kosztuje tak¿e ok 12 z³. Polecam! Jak na razie jestem zadowolona i biegnê dzisiaj podzieliæ siê t± wiadomo¶ci± z kumpel± Ju¿ siostre namówi³am na próbê tego balsamu, mo¿e i ona te¿ siê skusi
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
no a ja z nudów znalaz³am ten po¶cik i musze powiedziec ze ja tez uzywam tego balsamu do cery normalnej i cimnej i jestesm z niego strasznie zadowolona po na³o¿eniu mam sliczny kolorek a do tego jak sie ejszcze doda pare minutek w solarium no to jest naprawde wspania³y efekt...no tylko ze ja za ten balsamik daje po 16 z³. w Rossmanie.:( ciekawe czemu u was jest taki tani...:(:(
aha dzieki adriana7, za pocieszenie mysla³am ze u mnie "naciagaja" i ze cena jest podwójna ale i tak sie op³aca dac te 16z³ bo efekt jest tego wart...:]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum