Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Nivea Body - Goodbye Cellulite ...
Autor Wiadomość
xXSecretTeaRXx 

Wysłany: 2007-10-11, 19:21   Nivea Body - Goodbye Cellulite ...

Siemka :D
Uzywalyscie juz tego balsamu??
I jak efekty :> ???
Chce sobie kupic i nie wiem czy warto ???

A jak nie to jaki doradzacie?? Antycelulitowy albo ujedrniajacy ??

Z gory dzieki :*

Pzdr:*

Paulette 

Wysłany: 2007-10-13, 10:55   

slyszalam ze to bubel..

lepiej kup sobie serum eveline - i nie zapomnij o cwiczeniach.

Cleo80 

Wysłany: 2007-10-13, 12:34   

A ja uważam , że jest bardzo dobry. Ślicznie pachnie i ładnie wygładza skórę. Nie wiem jak radzi sobie z cellulitem bo mam go na szczęście niewiele. Ale chyba żaden kosmetyk nie likwiduje cellulitu bez ćwiczeń.

xXSecretTeaRXx 

Wysłany: 2007-10-13, 13:12   

Cleo80 napisał/a:
A ja uważam , że jest bardzo dobry. Ślicznie pachnie i ładnie wygładza skórę. Nie wiem jak radzi sobie z cellulitem bo mam go na szczęście niewiele. Ale chyba żaden kosmetyk nie likwiduje cellulitu bez ćwiczeń.

Cwicze codziennie wieczorem ;] szczegolnie zalezy mi na nogach a mam treningi w siate 2 razy w tygodniu a teraz dojda w soboty ... wiec nie ma obawy cwicze cwicze :D ;]:P

Noo ma super zapach :D

Dzieki:*

[ Dodano: 2007-10-13, 14:13 ]
Paulette napisał/a:
slyszalam ze to bubel..

lepiej kup sobie serum eveline - i nie zapomnij o cwiczeniach.

Wlasnie juz kupilam ten balsam wczoraj ... :P

Ale szukalam wczesniej Eveline ale mieszkam w Anglii i nie moge znalezc nigdzie ;/ ... ale narazie zobaczymy jak ten dziala ;]

Dzieki :*

MałaMi 

Wysłany: 2007-10-14, 19:12   

a ja widzialam w programie ,,jak dobrze wygladac nago" w porownaniu z innymi drozszymi balsamami wypadl najlepiej.

karomegi 

Wysłany: 2007-10-14, 19:21   

ja kosmetykow takiego typu nie uzywam, bo szkodza bardziej niz pomoga.
draznia naczynka, wysuszaja itp.

Apsik! 

Wysłany: 2007-10-15, 15:22   

MałaMi napisał/a:
a ja widzialam w programie ,,jak dobrze wygladac nago" w porownaniu z innymi drozszymi balsamami wypadl najlepiej.

to prawda, ale i tak zdobył niewiele punktów, bo chyba niecałe 40 na 100 możliwych... ja jestem bardzo zadowolona z pierwszych efektów stosowania serum Eveline 3D Spa na cellulit. Każdego wieczoru odprawiam cały rytuał: nakładam ten kremik na całe uda i łydki, a na pupę serum na rozstępy z tej samej serii (swoją drogą, używam tego serum na rozstępy od kilku tygodni i widzę już efekty), a jak się to wszystko wchłonie, to robię sobie intensywny masaż takim gumowym masażerem - rolką z wypustkami. Na pupie tą praktykę stosuję już jakiś czas i efekty są świetne!

xXSecretTeaRXx 

Wysłany: 2007-10-16, 13:45   

MałaMi napisał/a:

Wlasnie tez widzialam i to mnie skusilo, zeby go kupic :P ..
Ale fajnie pachnie i stosuje od ponad tygodnia i skora jest o wiele gladsza... nie moge ocenic jak dziala na celulit bo troche jeszcze za wczesnie....

pzdr:*

[ Dodano: 2007-10-16, 14:47 ]
Apsik! napisał/a:
MałaMi napisał/a:

to prawda, ale i tak zdobył niewiele punktów, bo chyba niecałe 40 na 100 możliwych... ja jestem bardzo zadowolona z pierwszych efektów stosowania serum Eveline 3D Spa na cellulit. Każdego wieczoru odprawiam cały rytuał: nakładam ten kremik na całe uda i łydki, a na pupę serum na rozstępy z tej samej serii (swoją drogą, używam tego serum na rozstępy od kilku tygodni i widzę już efekty), a jak się to wszystko wchłonie, to robię sobie intensywny masaż takim gumowym masażerem - rolką z wypustkami. Na pupie tą praktykę stosuję już jakiś czas i efekty są świetne!

Wlasnie mieszkam w Anglii i nie moge znalesc tutaj praktycznie zadkych kosmetykow z tej linii ;/ :( ... Eveline ... i kurcze nie wiem nawet gdzie szukac..
(dziewczyny ?? mieszkacie w Anglii a moze macie tu jakies kolezanki to popytajcie sie gdzie mozna to dostac ... )

Z gory dzieki :*:*
pzdr:* :)

Odpowiedz do tematu