Witam wszystkich zgromadzownych na tym forum;) hmm... nie wiem czy w domrym miejscu ten temat ale chyab tak:)
a wiec... chcialbym sie dowiedziec cos o zalotce... moze ktoras z was uzywa? moje rzesy wogole nie ccha sie podkrecac:( no a ze bylam ostatnio w rossmannie to zakupilam sobie oto ten przyrzad, niestety nie wiem jak dziala;( ehh... prosze o jakies porady:) kazda odpowiedzi mile widziana:) Pozdrawiam...
Ja nie uzywam zalotki...bo akurat nie mam takiej potrzeby.A co do ciebie JoOleceQ?To prosze cie,pisz troche wiekszymi literkami ,bo oczoplasu mozna dostac...
Wysłany: 2006-10-22, 18:27
Cytat:
Otwórz oko i delikatnie, niczym szczypcami, chwyć rzęsy zalotką. Ściśnij ją i przez chwilę tak potrzymaj. W ten sposób wywiń rzęsy drugiego oka. Oczywiście robimy to na niepomalowane rzęsy
Bardzo fajne urzadzenie ja codziennie używam zalotki
Myslalam nad kupnem, ale obiawam sie scenariuszu, ze bede podkreca rzesy a tu nagle przy odkladaniu zalotki zobacze je na niej.... przynajmniej slyszalam, ze jedna modelka tak miala i wole miec niepodkrecone niz wogole ich nie miec.
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-22, 21:32
teasty napisał/a:
Myslalam nad kupnem, ale obiawam sie scenariuszu, ze bede podkreca rzesy a tu nagle przy odkladaniu zalotki zobacze je na niej.... przynajmniej slyszalam, ze jedna modelka tak miala i wole miec niepodkrecone niz wogole ich nie miec.
też słyszałam takie historie, ze ktos tam uzywał zalotki i ucial sobie rzesy
Moim zdaniem to mało prawdopodobne, przeciez ten fragment w który wkłada się rzęsy
jest z gumy Myslicie,że miękka guma moze przeciąć rzęsy ?? W każdym bądz razie
ja używam od lat i nigdy nic takiego Mi się nie stało
ja mam nawet dwie, czasem ich używam ale tak jak już było powiedziane to są tusze, które się nie nadają do wspólpracy z zalotką... A dla mnie szybciej wychodzi umalować rzęsy dobrym tuszem podkręcającym i efekt też jest
oj tak mój kolega z byłej klasy miał tak piekne oczy a szczególnie rzesy... az nie do pomyslenia. wszystkie dziewczyny mu zazdrościły. Hehe ale moze przez te oczka taki z niego był lovelas
Moesha [Usunięty]
Wysłany: 2006-10-23, 22:54
Ayra napisał/a:
a ja sie boje ze jakbym kupila i miala wykonac taki zabieg to jeszcze obcielabym sobie rzesy
Myślicie, że to możliwe ?? Przecież to gumowa wkładka jest
marinka
Wysłany: 2006-10-24, 15:54
znając moją pierdołowatość to bym sobie rzęsy uszkodziła:P
TAAAAAAAAAAAAAAAAaa mi właśnie zalotka złamała kilka rzęs przy kąciku oka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum