Wys³any: 2006-02-27, 00:00 Gliss Kur P³ynny Jedwab
Seria do w³osów matowych - p³ynny jedwab
Zawiera m.in. p³ynne sk³adniki jedwabiu, modyfikowane hydrolizaty protein pszenicy oraz pantenol, które wnikaj± w g³±b w³osa i regeneruj± powsta³e tam zniszczenia. Seria Po³ysk Jedwabiu przywraca w³osom odpowiedni stopieñ nawil¿enia, wyg³adza ich powierzchniê, nadaje im sprê¿ysto¶æ. Dziêki niej w³osy zyskuj± zdrowy wygl±d i jedwabisty po³ysk.
Balsam Po³ysk Jedwabiu (200ml cena: ok. 11z³) - po u¿yciu w³osy ³atwo siê rozczesuj± i s± sprê¿yste, chronione przed ³amaniem siê i maj± blask jedwabiu.
Szampon Po³ysk Jedwabiu (250ml cena: ok. 10z³) - po jego u¿yciu w³osy zyskuj± sprê¿ysto¶æ i l¶ni±ce refleksy.
Moja ocena: uwielbiam ten zastaw Dziêki niemu moje zmêczone farbowaniem w³osy s± l¶ni±ce i maj± zdrowy wygl±d. Naprawde polecam
Ja mam odzywke ekspresowa bez splukiwania i jestem z niej bardzo zadowolona, wogole wiekszosc kosmetykow zawierajacych jedwab dziala na moje wlosy rewelacyjnie
Ja mia³am... ale nie zauwa¿y³am ¿adnych rewelacyjnych efektów.. za to mgie³ka z tej serii (bez sp³ukiwania..) jest ¶wietna.. w³osy s± bardzo g³adkie po niej
Ja mia³am... ale nie zauwa¿y³am ¿adnych rewelacyjnych efektów..
ja zauwa¿y³am i to ogromne ! Jestem farbowan± blondynk± i naprawde nie u¿ywam zadnych specjalnych preparatów przeznaczonych do w³osów blond, czy wogóle farbowanych. Stosuje ten zestaw od ponad roku i naprawde dziêki niemu "uratowa³am" w³osy Ale to jest te¿ tak, ze ka¿da znas ma inn± struktórê w³osów i ka¿dej potrzebne jest co innego
o ja w³asnie zastanawia³am sie ostatnio czy nie kupic sobie sobie tego zestawu i chyba mnie przekona³ysci skoro tak go chwalicie no to jutro biegne do drogerii na zakupy...:)
o ja w³asnie zastanawia³am sie ostatnio czy nie kupic sobie sobie tego zestawu i chyba mnie przekona³ysci skoro tak go chwalicie no to jutro biegne do drogerii na zakupy...:)
Wlasnie myslalam ostatnio o jakim¶ jedwabiu dla w³osów..
A powiedzcie mi - jak pachnie ten GlissKur? Bo jak go mia³am [przeciw³upie¿owy bodaj¿e],
to zapach mnie konkretnie zrazi³.. skoñczy³ mi siê dzisiaj szampon w³a¶nie, we wtorek uzupe³nie
braki.. tak¿e prosze o w miare szybk± odpowied¼ ;>
Kupi³am dzisiaj, zestaw (szampon + odzywka) za (chyba) 10 z³, bo jest promocja w Carrefour'ze i jak tak czytam Wasze opinie, to mysle, ¿e dobrze zrobi³am Koñczy mi siê w³asnie seria do w³osów br±zowych - jest ¶wietna!!!
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum