Ja jakoś specjalnie nie używam korektorów. Kiedyś kupiłam sobie zestaw korektorów Yria Yves Rochera. Sa tam 2 korektory oraz cień/korektor do brwi. Plus pędzelki. Więc jeśli potrzebuję coś zamaskować, to tego używam (super jest jeśli o brwi chodzi!). Na razie jednak w roli korektora stosuję Tormentiol Z konieczności. Pod oczy używam bazy pod cienie Art Deco (dla rozjaśnienia).
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
moja mama ma Rimmela jakiegoś , ale wyglada on ładnie tylko w "opakowaniu"bo na skórze to nie normalnie pomarańczowy jest!!!za ciemny , nienaturalny, wogóle go nie używa i on tak stoi i starzeje się , a co więcej ona mi jeszcze podkrada mojego :twisted: bo mój to jest
Jak moja siostra miała ClearSkina A. to mi dała, bo był za ciemny, ale mi też nie pasił, więc wylądował w koszu. Nie lubię też Constance Caroll bo jest dziwnie twardy i w ogóle jakiś inny.
ja mam Clearskin z A. ale mnie on nie pasuje mam dosc ciemna karnacje i przysłali mi za jasny mojej kolezance która ma jasna zaciemny zamieniłyśmy sie ale jak dla mnie to ten korektor kiepsko kryje
Ja mam isa dore w sumie to go nie uzywam bo nie mam syfka zadko kiedy cos mi wyskoczy ale jest bardzo fajny kolor jest odpowiedni.....wiec ja polecam ID:)
a ja polecam Dermalcol jets najlepszy i umiejętnie się nim posługujac ukryje przebarwienia. Dzisiaj mi tak wyszło, ze nie miałam żadnych porzebarwień, tylko dwa syfki, któych nie zdąrzyłam ukryć, ale mi puder sypki się skończył
więc ja daje głos na DERMACOL i tylko 11 zyli za niego dałam
Dermacol najlepszy na wszystko To jest dopiero cudo nie do wykończenia Chyba w przyszłym życiu dopiero go w całości zużyję Też u mnie robi czasami za korektor, ale jednak stawiam na Yrię
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja kupiłam dosyć dawno po promocyjnej cenie (między 30 a 40 zł). Obecnie nie wiem po ile ( i czy jeszcze jest) jest ten zestaw, nie byłam w YR już ze sto lat
To jeszcze z nim zobacze. Na razie wyprawiam cudeńka z moim Dermacolem
wakaba
Wysłany: 2004-07-28, 14:45 Korektor
Zastanawiam się nad kupnem koretktora, który zatuszowałby małe pryszcze, zaczerwienienia wokół nich. Czy mogłybyście mi cos polecić? Czy kto z was miał korektor Rimmela, Maybelline (słyszałam dosyć dobrą opinię) ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum