Wysłany: 2006-10-29, 18:46 New Yorker eau de toilette
Błagam o pomoc. Rok temu w wakacje pojechałam do Niemiec. Kupiłam tam taką wodę toaletową
Pięknie pachnie, jest trwała i z tego co pamiętam nie dużo kosztowała. Niestety mi się skończyła Nie mam teraz pojęcia gdzie moge kupic nową. Napewno nie wybieram się w najbliższym czasie do Niemiec ani nikt kogo znam tam nie będzie. Czy ktoś może wie gdzie moge ją dostac np w necie??? A może gdzieś ją widziałyście? Proszę o pomoc Bede bardzo wdzieczna.
No właśnie u nas raczej jej nie ma ale liczyłam na to że może wiecie gdzie dostane ją przez neta. Naprawde wode jest przepiekna nigdy nie spotkalam sie z piękniejszym zapachem
_________________ Gość pozdrowionka
Sweet_Nuka
Wysłany: 2006-10-30, 08:31
najlepiej nic nie kupowac za granica, bo w polsce i tak sie ne dostanie, a jak sie skonczy, to tylko zal w sercu
Paulette, nie, bo mam kota:) to jest półeczka w lazience!
Aha Mój parapet właśnie tak wygląda... biały z zaokrąglonymi boczkami..
często stawiam tam kosmetyki i moja mama się wkurza bo to niezbyt ładnie wygląda w pokoju
Reichea, Polece do Rossmanna tylko nie wiem czy jutro dam rade, jak nie jutro to w piątek!! Ale jaja, ciekawe, a jak u mnie w Rossmannie jej nie ma to się zabije. WIELKIE DZIĘKI!!!
[ Dodano: 2006-10-30, 18:43 ] Reichea, ona jest normalnie na półeczce razem z perfumami i wodami? To była jakaś promocja czy ona tak normalnie kosztuje?
Tak jest normalnie jest na poleczce z wodami.. jest promocja, bo normalnie kosztuej 52,99 a teraz 49,99 (poszaleli).. jak nie bedzie u ciebie to najwyzej kupie i ci wysle.. za wysylke chyba jest do 10 zł.. albo nawet taniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum