Witajcie!
Mam dylemat - muszę niedługo zakupić czapkę i szalik, ale zastanawiam się, jaki kolor byłby najodpowiedniejszy do płaszcza w kolorze czarno-białym (taka jakby przeplatanka czerni z bielą) Może macie jakieś propozycje odnośnie koloru no i fasonu,bo ostatnio jakoś nie jestem na czasie... Z góry dzięki za pomoc!
Zależy jakie wolisz kolory czy stonowane czy żywe.jesli stonowane to wybierz cos co jest podobne do plaszcyka-czane, biale, szare lub czarno-biale.Jednak najlepiej bedawygladaly zywe kolorki.A do Twojego plaszyka bedzie chyba pasowalo wszystkio-rozowy, niebieski. Wybierz to w czym czujesz sie najlepiej.Bo do Plaszczyka beda pasowaly wszystkie kolorki(a najlepiej zimne).
Pozdrawiam!!!
Ja dzisiaj widziałam fajne komplety z serii Trend Station (chyba tak to się nazywa). Spodobały mi sie rękawiczki i szalik w paski takie błękitno - granatow - białe. U dołu szalika były takie delikante cekinki, na rękawiczkach z przodu tez takie były. Kosztowały rękawiczki 14, 90, szalika ceny nie znam, ale kusi mnie, strasznie... Nie wiem jak Tobie Aguś, ale mnie strasznie podobają się takie komlpety własnie jednakowe czapka, szalik i rękawiczki( a ja zawsze mam wszystko z innej bajki ) A kolory może własnie takie paseczkowe błękity(nie wiem, czy lubisz), może pudrowy róz, modny teraz, lub jakieś kolorowe pasy (pomarancz, żółty, itd) aby ozywić zimę Do takiego płaszczyka to chyba te niżej pokazane będa pasować.
O takim czymś myslę:
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja uwielbiam te zestawy z Trend Station,sama mam dwa:) Tylko takie szarobure:( bo kupowalam w zeszlym roku z mama a ona nie bardzo sie chciala zgodzic na zywe kolorki(bo niby nie do wszystkiego pasuja:() Ale w tym roku zaszaleje:) Kupilam bezowy niby kozuszek i zielona dluga kurtke.Tak sobie mysle zeby kupic zestawiki w podobnych kolorkach.Co o tym myslicie?A moze jakies kontrastowe kolory?
Pozdrawiam!!!
Fajne!!! Podobają mi się! Mam tylko mały problem, bo nie wiem co to jest to "trend station" - to jakaś firma czy nazwa kolekcji? Pierwsze o niej słyszę...
Tak, trend station to firma.Maja swoje stoiska w roznych sklepach(ja najczesciej widywalam je w bieliznianych i z mlodziezowa odzieza).Na tych stoiskach mozna dostac mase roznych dodatkow(czapki,szaliczki,rekawiczki,torebki,paski,portfeliki itp) oraz bielizne(podkoszylki,bokserki,stringi, figi, skarpetki...).Musisz poszukac.Oni maja takie stoiska w postaci jakby stojako-wieszakow na ktorych wisza rozne rzeczy(inaczej nie umiem tego wyjasnic ), A ich logo to taki duzy napis trend station, chyba bialy na niebieskim tle.
To wszystko co wiem:)
Pozdrowienia!!!
Uwielbiam Trend Station Mają bieliznę, zwłaszcza majty i skarpetki Tak, jak blue_eyed_kitty napisała, często stoiska są w sklepach bieliźnianych i odzieżowych. Jeżeli chodzi o sklepy odzieżowe, to często są w Trollu. Nie sposób nie zauważyć stoiska Trend Station, bo są zazwyczaj bardzo widoczne
Trend Station to jest marka własnie Trolla. I są dosyć popularne, na pewno gdzieś je znajdziesz. Albo w sklepach Trolla, albo w sklepach z ciuchami maja swoje standy. Taki pomarańczowy napis w ramce to ich znak.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Trend Station to jest marka własnie Trolla. I są dosyć popularne, na pewno gdzieś je znajdziesz. Albo w sklepach Trolla, albo w sklepach z ciuchami maja swoje standy. Taki pomarańczowy napis w ramce to ich znak.
Hehe, nawet nie wiedziałam. A podejrzewałam, że TS ma coś wspólnego z Trollem, bo w każdym sklepie Trolla widziałam rzeczy z tej firmy
Gdzie można kupić jakieś fajne szaliczki.. (nie wiem jak się to dokładnie nazywa) chodzi mi o takie cieniutkie ktore mozna nosic na wlosach i nie tylko... To wyglada mniej wiecej tak...
a ja czapek nie nosze bo mi brzydko a szaliczek kupiłam sobie niedawno... taki czarny cieplutki, zwijany jakby...mam jeszce jeden z Reserved z zeszłego roku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum