Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Czapka i szalik...
Autor Wiadomość
Aga_B 

Wysłany: 2005-10-27, 20:58   Czapka i szalik...

Witajcie!
Mam dylemat - muszę niedługo zakupić czapkę i szalik, ale zastanawiam się, jaki kolor byłby najodpowiedniejszy do płaszcza w kolorze czarno-białym (taka jakby przeplatanka czerni z bielą) Może macie jakieś propozycje odnośnie koloru no i fasonu,bo ostatnio jakoś nie jestem na czasie... Z góry dzięki za pomoc!

blue_eyed_kitty 

Wysłany: 2005-10-28, 21:37   

Zależy jakie wolisz kolory czy stonowane czy żywe.jesli stonowane to wybierz cos co jest podobne do plaszcyka-czane, biale, szare lub czarno-biale.Jednak najlepiej bedawygladaly zywe kolorki.A do Twojego plaszyka bedzie chyba pasowalo wszystkio-rozowy, niebieski. Wybierz to w czym czujesz sie najlepiej.Bo do Plaszczyka beda pasowaly wszystkie kolorki(a najlepiej zimne).
Pozdrawiam!!!

Aga_B 

Wysłany: 2005-10-29, 14:57   

Też zastanawiałam się nad pastelowym niebieskim, różem czy fioletem. Jutro wybieram się na "giełdę". Może tam coś kupię...?

adriana7 

Wysłany: 2005-10-29, 15:29   

Ja dzisiaj widziałam fajne komplety z serii Trend Station (chyba tak to się nazywa). Spodobały mi sie rękawiczki i szalik w paski takie błękitno - granatow - białe. U dołu szalika były takie delikante cekinki, na rękawiczkach z przodu tez takie były. Kosztowały rękawiczki 14, 90, szalika ceny nie znam, ale kusi mnie, strasznie... Nie wiem jak Tobie Aguś, ale mnie strasznie podobają się takie komlpety własnie jednakowe czapka, szalik i rękawiczki( a ja zawsze mam wszystko z innej bajki :evil: ) A kolory może własnie takie paseczkowe błękity(nie wiem, czy lubisz), może pudrowy róz, modny teraz, lub jakieś kolorowe pasy (pomarancz, żółty, itd) aby ozywić zimę :) Do takiego płaszczyka to chyba te niżej pokazane będa pasować.
O takim czymś myslę:

blue_eyed_kitty 

Wysłany: 2005-10-29, 22:04   

Ja uwielbiam te zestawy z Trend Station,sama mam dwa:) Tylko takie szarobure:( bo kupowalam w zeszlym roku z mama a ona nie bardzo sie chciala zgodzic na zywe kolorki(bo niby nie do wszystkiego pasuja:() Ale w tym roku zaszaleje:) Kupilam bezowy niby kozuszek i zielona dluga kurtke.Tak sobie mysle zeby kupic zestawiki w podobnych kolorkach.Co o tym myslicie?A moze jakies kontrastowe kolory?
Pozdrawiam!!!

adriana7 

Wysłany: 2005-10-30, 15:19   

Ja bym stawiała na kontrasty i to jakieś żywe kolory. Zeby było wesoło :)

Aga_B 

Wysłany: 2005-10-30, 19:29   

Fajne!!! Podobają mi się! Mam tylko mały problem, bo nie wiem co to jest to "trend station" - to jakaś firma czy nazwa kolekcji? Pierwsze o niej słyszę...

blue_eyed_kitty 

Wysłany: 2005-10-30, 19:35   

Tak, trend station to firma.Maja swoje stoiska w roznych sklepach(ja najczesciej widywalam je w bieliznianych i z mlodziezowa odzieza).Na tych stoiskach mozna dostac mase roznych dodatkow(czapki,szaliczki,rekawiczki,torebki,paski,portfeliki itp) oraz bielizne(podkoszylki,bokserki,stringi, figi, skarpetki...).Musisz poszukac.Oni maja takie stoiska w postaci jakby stojako-wieszakow na ktorych wisza rozne rzeczy(inaczej nie umiem tego wyjasnic :oops: ), A ich logo to taki duzy napis trend station, chyba bialy na niebieskim tle.
To wszystko co wiem:)
Pozdrowienia!!!

Shameeka 

Wysłany: 2005-10-31, 12:32   

Uwielbiam Trend Station :D Mają super bieliznę, zwłaszcza majty i skarpetki :D Tak, jak blue_eyed_kitty napisała, często stoiska są w sklepach bieliźnianych i odzieżowych. Jeżeli chodzi o sklepy odzieżowe, to często są w Trollu. Nie sposób nie zauważyć stoiska Trend Station, bo są zazwyczaj bardzo widoczne :D

adriana7 

Wysłany: 2005-10-31, 17:46   

Trend Station to jest marka własnie Trolla. I są dosyć popularne, na pewno gdzieś je znajdziesz. Albo w sklepach Trolla, albo w sklepach z ciuchami maja swoje standy. Taki pomarańczowy napis w ramce to ich znak.

Shameeka 

Wysłany: 2005-10-31, 17:52   

adriana7 napisał/a:
Trend Station to jest marka własnie Trolla. I są dosyć popularne, na pewno gdzieś je znajdziesz. Albo w sklepach Trolla, albo w sklepach z ciuchami maja swoje standy. Taki pomarańczowy napis w ramce to ich znak.

Hehe, nawet nie wiedziałam. A podejrzewałam, że TS ma coś wspólnego z Trollem, bo w każdym sklepie Trolla widziałam rzeczy z tej firmy :)

gosiunia2004 

Wysłany: 2005-10-31, 18:31   

http://trendstation.com/
choc moim zdaniem to bielizna dobra dla 12-latek

Paulette 

Wysłany: 2006-02-17, 13:25   

Gdzie można kupić jakieś fajne szaliczki.. (nie wiem jak się to dokładnie nazywa) chodzi mi o takie cieniutkie ktore mozna nosic na wlosach i nie tylko... To wyglada mniej wiecej tak...

http://photos.allegro.pl/...862138/86213839

Chodzi mi o jakiś sklep gdzie jest duży wybór i tanio.. :)

iwiopole 

Wysłany: 2006-11-03, 15:58   

odświerzam temacik :) śnieżek juz zaczyna padac to i czapki i szaliki trzeba wyciagnac
ja mam narazie stary rozowy szaliczek i rekawiczki

ale chce cos nowego i tak przegladam sobie necika ;)

w tych sie zakochalam love

mam podoby komplet tylko ze z pieskiem :P

fajne

outsiderka 

Wysłany: 2006-11-03, 16:04   

2 są super :)

Nonkaa 

Wysłany: 2006-11-03, 21:32   

mi sie 3-cie podobaja heeh

surenie 

Wysłany: 2006-11-03, 22:19   

a mi od 1 do 4 :D ostatni szaliczek tez jest fajniusi :D

iwiopole 

Wysłany: 2006-11-04, 13:57   

znalazlam focie mojego zeszlorocznego zestawiku :D

k81_81 

Wysłany: 2006-11-04, 22:21   

Bardzo ladny zestaw... :D

Nonkaa 

Wysłany: 2006-11-05, 00:44   

a ja czapek nie nosze bo mi brzydko :P a szaliczek kupiłam sobie niedawno... taki czarny cieplutki, zwijany jakby...mam jeszce jeden z Reserved z zeszłego roku :)

Odpowiedz do tematu