Ja mam swoje rzęsy długie z natury i kiedyś mnie posądzano, że nawet chodząc do szkoły naklejam sztuczne rzęsy Jeszcze nigdy nie zakładałam ich, wystarczy mi dobry tusz wydłużający i juz rysuję szyby w okularach jak to mówi moja mama. Ale może kiedys się skuszę, chciałabym kępki rzęs przetestować. .
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja ostatnio w sklepie zauważyłam takie kępki i zastanawiałam się czy by nie spróbować. Kiedyś napewno się skuszę. Uważam, że dobrze "przyczepione" wyglądają bardzo zalotnie.
Ja miałam sztuczne rzeski z Art Deco kepki. wszytsko bylo by gdyby nie fakt ze po godzinie sie odklejały! Ale ja chyba zle przyklejałam bo oddalam kolezance i ta jest zachwycona ale juz wole dobry tusz a nie stresowac sie czy mi rzesy odleca hi hi;-)
Hm, moje rzęski też sš z natury długie i grube więc nie potrzebuje sztucznych Mnie w gimnazjum na basenie babka zawsze osšdzała, ze tuszu nie zmyłam
Ale wyglšda oko w takiej powiacie jak na pierwszym zdjęciu Iws Tylko mnie interesuje czy np. odklejanie sztucznych rzęs nie boli ?
_________________ Because heaven sends and heaven takes
taki klej w komplecie jest na ogół bezużyteczny
ja polecam klej ARDELL(mam i używam),dobry jest też klej ArtDeco ora DUO(ten ostatni to profesjonalny klej ,używany przez wizazystki-makijażystki).
Klej do sztucznych rzęs może również być stosowany do przyklejania cyrkonii na twarzy ,przy oczach(wewnętrzne kąciki i nie tylko)
klej ARDELL kupiłam w sklepie fryzjerskim ,kosztował ok.24 zł-ale jest go bardzo dużo i wystarczy mi na długo.
Klej DUO(do kupienia w sklepach dla wizażystów lub sklepach internetowych)kosztuje ok.65 zł,ale to duża tuba,raczej dla makijażystek
zaś ArtDeco-ok.44zł(do sztucznych rzęs na firance) oraz ok.50zł do kępek.
wczoraj mialam z nimi problem wiec postanoilam zalozyc o nich temat
co powiedzie na temat sztucznych rzes?lubicie je przyklejac?
gdzie mozna kupic tanie ale dobre kleje do rzes i fajne rzesy,kolorowe,czarne kepki i nie tylko?
no i problem jaki mialam wczoraj,skonczyl mi sie klej a ze sklepy pozamykane to nie bylo gdzie kupic,macie jakies domowe sposoby na przyklejenie ich?
oo mi się marzy, żebym miała kiedyś tak ładnie zrobione sztuczne rzęsy, ale myślę że brak mi odwagi żeby je sobie doprawić. Bałabym się że coś krzywo przykleję, źle mi pójdzie albo że efekt będzie strasznie nienaturalny... Ale podoba mi się jak wyglądają kobietki po doklejeniu rzęs
Byłam z koleżanką na mieście w sobote, weszłyśmy do sklepu i dumałyśmy nad sztucznymi rzęsami, czy kupic czy nie. Bałam się że nie będę umiała ich przykleic, zrobie to źle czy cuś. Widziałam takie kępki. Lepsze są rzęsy takie ekhm normalne czy te kępki?
_________________ Gość pozdrowionka
Sweet_Nuka
Wysłany: 2007-01-01, 17:12
a ja czesto marze o takich rzesach i juz czasem nawet bylam bliska kupna. Tyle tylko ze tak jak i wy - niewiem jak je przykleic no i ..co zrobic z moimi wlasnymi? bo mi opadaja nawet pomalowane i wygladalabym jak z 2 rzedami rzes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum