Jest temat o kosmetykach Joko , więc zakładam też o Hean. Wczoraj kilka dostałam i bardzo mi się spodobały. Czy miałyście z nimi do czynienia ? W ich sklepie internetowym widziałam puder w kulkach za 13,50 i ciekawa jestem czy jest dobry ?
Z tych kosmetyków , które dostałam jestem zachwycona tuszem. Rewelacja. Ma ładny głęboki kolor czerni a do tego świetną szczoteczkę, która dobrze rozdziela rzęsy.
Ceny kosmetyków są naprawdę niskie Z tych , które mam jestem jak na razie zadowolona , ciekawe jak z jakością pozostałych ?
kilka dobrych lat temu jak zaczynalam bawic sie kosmetykami to wlasnie zaczelam od nich. Kupowalam je w takim malym sklepiku kosmetycznym. Tanie i jakosc szczerze mowiac odpowiadala cenie. Nie najgorsze aczkolwiek wolę firmę Joko
W ich sklepie internetowym widziałam puder w kulkach za 13,50 i ciekawa jestem czy jest dobry ?
Ja mam kulki sensique - produkuje je Hean i są fajne dosyć. Może trochę za ciemne te brązujące ale można wymieszać z rozświatlającymi i uzyskać odpowiednią mieszankę.
Ja kupuje glownie Sensique, bo oryginalne Haen trudno dostac. Z Sensique mam puder rozswietlajacy - rewelka, pozostawia piekne gladkie wykonczenie, nie wysusza, ladnie wyrownuje kolor skory. Mam kredke (nie bylo napisane do czego wlasciwie jest, ale sadze ze do ust, taka blado-rozowa), ja jej czasem uzywam tez do powiek i jest ok, nic nie podraznia. Mam tez blyszczyk, ale jest sredniej jakosci (dodalam do niego troche oliwki do ciala dla dzieci i nie jest taki tepy i ciagnacy sie). Cienie maja ladne kolory (szczegolnie limitowane serie), ale trwalosc jest dosc slaba (dla mnie ok, bo u mnie nic nie utrzymuje sie i tak ponad 2 godz).
Lakiery tez sa ok, nie scieraja sie szybko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum