Zawsze miałam problem z opuchniętymi, podkrążonymi oczami po wstaniu z łóżka nawet po 10-godzinnym śnie.
Ten sztyft to rewelacja. Likwiduje cienie i opuchliznę, oczy są promienne i odświeżone. Trzymam go w lodówce. Nie wiem jeszcze, na ile jest wydajny, ale moja siostra miała jedno opakowanie przez 3 miesiące.
Co prawda mała pojemność (zaledwie 4 ml) odstrasza. Gdyby był to krem w słoiczku, może lepiej by się go aplikowało. Bo sztyft gdy się wykańcza nieco podrażnia skórę krawędziami opakowania i lepiej już nakładać go palcem tylko jak, gdy po wyjęciu z lodówki jest dość twardy? Siostrze trochę podrażnił skórę, a ja tego nie zauważyłam.
Owszem, ma kilka wad ale dla mnie pozostaje niezawodnym ratunkiem o poranku.
Cena: ok. 60-65 zł.
Pojemność: 4 ml
Hmm.skusilas mnie tym produktem.bo szukam kremu pod oczy ale jakos narazie do zadnego co kupilam nie mam przekonania.mam nadzieje ze zadziala jak to opisujesz pozdrawiam
Apsik!, za pozno wlasnie wrocilam do domu z pracy a podrodze zrobilam ten zakup.zobaczymy pozdrawiam
[ Dodano: 2006-05-29, 14:00 ]
uzywam go od 6 dni i przestaje mi sie podobac.Na poczatku bylo ok ale teraz czuje ze mi sciaga skore przy oczach i to nie jest wcale przyjemne i do tego troche piecze. Sprawdzily sie slowaApsik!, ale co dziwne ja nie mam wrazliwej skory .Nigdy nie mialam z ty,m problemow .dajcie znac o jakims innym kremie pod oczy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum