Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Kurtki
Autor Wiadomość
Cleo80 

Wysłany: 2008-03-18, 11:08   Kurtki

Nie znalazłam tematu o kurtkach więc zakładam :)
Znalazłam kilka kurtek na allegro i nie wiem którą wybrać, proszę o rady :)

Jak znajdziecie coś ciekawszego to wklejcie fotki :D

Paulette 

Wysłany: 2008-03-18, 11:17   

w dallasie widzialam fajne kurtki, ale w tej chwili nie moge znalezc strony internetowej vice versa, czyzby zlikwidowali ja ? nie wiem...

a te kurtki wklejone to szczerze mowiac srednio mi sie podobaja, jak juz to 2 i 3..
nr 1 widac ze slabiutka jakosc..
ja w ogole nie lubie kupowac przez neta takich rzeczy bo nigdy nie wadomo czy to bedzie takie jak na zdjeciu, czy material dobry itd. wole w sklepie.

Cleo80 

Wysłany: 2008-03-18, 11:22   

Paulette napisał/a:
ja w ogole nie lubie kupowac przez neta takich rzeczy bo nigdy nie wadomo czy to bedzie takie jak na zdjeciu, czy material dobry itd. wole w sklepie.

No pewnie , że lepiej kupić w sklepie , ale jak mam chodzić z moim mężem na zakupy to dziękuję . A tak kupuję a potem każę mu tylko zapłacić ;) Nie kręci nosem, nie narzeka , że biedaczek musi po sklepach chodzić itd.
Cytat:
nr 1 widac ze slabiutka jakosc..

Ta pierwsza jest akurat z tych wszystkich najdroższa :) chociaż nie aż tak droga.

[ Dodano: 2008-03-18, 11:26 ]

Jeszcze taką znalazłam.

lea88 

Wysłany: 2008-03-18, 15:19   

Mi sie one wszystkie podobaja z kroju, ale jakosc pewnie nie bedzie ich za wysoka :/ .

tenebra 

Wysłany: 2008-03-18, 15:23   

jakoś za mną nie przemawiają, no ale ja kurtek nie uznaje, jak tylko zrzucam zimowe szaty :D to nosze tylko płaszcze ;)

lea88 

Wysłany: 2008-03-18, 16:52   

dlatego podoba mi sie ta I bo jest taka plaszczykowata. Szkoda tylko ze nie ma kaptura :(

Edyta_000 

Wysłany: 2008-03-19, 14:13   

Cleo80 napisał/a:

[ Dodano: 2008-03-18, 11:26 ]
Obrazek
Jeszcze taką znalazłam.

Ta jest najfajnieszja, kolor też odpowiedni :)

deMonica 

Wysłany: 2008-03-23, 15:20   

Cleo80 napisał/a:
No pewnie , że lepiej kupić w sklepie , ale jak mam chodzić z moim mężem na zakupy to dziękuję . A tak kupuję a potem każę mu tylko zapłacić ;) Nie kręci nosem, nie narzeka , że biedaczek musi po sklepach chodzić itd.

można wyciągnąć od męża kasę/kartę i pochodzić samej, ew. najpierw poszukać samej, a potem Go szybciutko zaciągnąć na gotowca :P

jeśli chodzi o krój to mi najbardziej podoba się pierwsza, ale wygląda na cieniutką, i ostatnia. jednak ja bym nie ryzykowała kupnem kurtki przez internet, trzeba wiedzieć jak leży i czy na pewno będzie Ci w niej ciepło.

wiem, jak to jest chodzić z marudą po sklepach, niestety... dlatego na zakupy chadzam sama, mogę sobie wtedy nawet trzy razy przeglądnąć ten sam sklep i znaleźć rzeczy, których bym nie zauważyła szukając z towarzyszem.
facet tego nigdy nie zrozumie, a czemu masz przez to kupować, w pewnym sensie, na oślep ;)

zasugeruj Mężowi, że Żona po udanych zakupach, to bardzo szczęśliwa Żona :D

krowka 

Wysłany: 2008-10-16, 20:25   

apropo kurtek zbliza sie zima a ja jeszcze nie znalazłam zadnej fajnej kurtki... Hmm czy te kurtki z kapturami z futerkiem nadal są w modzie? Ostatnio byłam na zakupach w krk i szczeże kurtek jeszcze na zime nie ma az tak wiele... wszystkie mi sie takie cienkie wydawały tak jakby na jesien. Macie jakies propozycje?

outsiderka 

Wysłany: 2008-10-16, 20:29   

dalej sa w modzie, bo duzo ich w sklepach;p

krowka 

Wysłany: 2008-10-16, 20:36   

outsiderka napisał/a:
dalej sa w modzie, bo duzo ich w sklepach;p

A nie wydaje Ci sie juz to nudne?

tenebra 

Wysłany: 2008-10-16, 22:06   

jak nudne to kup bez futra, w czym problem?

outsiderka 

Wysłany: 2008-10-17, 12:31   

krowka napisał/a:
A nie wydaje Ci sie juz to nudne?

A dlaczego do mnie to pytanie? ;p
ja mam kurtki z futrem, ale jak Ty nie chcesz, to przeciez mozesz kupic bez, bo tez sa w sklepach.

krowka 

Wysłany: 2008-10-17, 15:44   

Wiem wiem że są. Tak tylko zapytałam bo mnie obecnie się troche znudziły to juz chyba od trzech lat tak jest że są one w modzie. Właśnie też mam taką z poprzedniego roku i chciałabym coś nowego innego... :P

Parsifal 

Wysłany: 2008-10-17, 17:26   

jak dla mnie to ideałem kurtek są kurtki sportowe tzw. całoroczne firm np. Bergson czy Campus, mają membrany, nie przepuszczają więc deszczu, świetnie chronią przed wiatrem a
przy tym są bardzo lekkie, odstraszać może jedynie ich cena regularna, ale jest to naprawdę zakup na lata...notabebe ja swoją kupiłam w zeszłym roku na wyprzedaży za 200zł i jestem bardzo zadowolona :)

bejbe 

Wysłany: 2008-10-17, 17:52   

Parsifal napisał/a:
ak dla mnie to ideałem kurtek są kurtki sportowe tzw. całoroczne firm np. Bergson czy Campus

Nie podoba mi się,jak dziewczyny noszą takie kurtki,bo są mało kobiece i wyglądają jak pożyczone od brata.

outsiderka 

Wysłany: 2008-10-17, 17:55   

bejbe napisał/a:
Nie podoba mi się,jak dziewczyny noszą takie kurtki,

Takie kurtki są fajne na jakąś wycieczkę, ale tak ogólnie to mnie też się nie podobają. Zniekształcają sylwetkę, nawet najszczuplejsze dziewczyny wyglądają w takich nieładnie.

Parsifal 

Wysłany: 2008-10-17, 18:02   

eee no nie przesadzajcie, moja np jest wcinana w talii i wiem że Campusy też mają takie modele i znam wiele dziewczyn które w takich kurtkach wyglądają super :)

MałaMi 

Wysłany: 2008-10-17, 20:35   

Parsifal napisał/a:
eee no nie przesadzajcie, moja np jest wcinana w talii i wiem że Campusy też mają takie modele i znam wiele dziewczyn które w takich kurtkach wyglądają

no wg mnie nawet wcinana w tali taka kurtka jest dobra raczej na sytuacje typu wycieczka w góry itp, wolę już plaszcze czy coś.sama niedawno nosilam takie kurtki ale przestawilam sie :D

Parsifal 

Wysłany: 2008-10-17, 20:41   

no ja właśnie do niedawna sama chodziłam w płaszczach i takich kobiecych kurtkach ale ciągle mi w nich coś do końca nie pasowało...ostatecznie przekonała mnie "oddychalność" sportowych kurtek i łatwość prania - wrzucam do pralki i nie ma obawy, że coś się zniszczy, zmechaci czy coś w tym stylu (duża wytrzymałość), z płaszczykami już tak prosto nie jest, generalnie wiadomo- każdy nosi to co lubi, ja uważam że taki sportowy model to świetne rozwiązanie na porę od póxnej jesieni do wczesnej wiosny, zima w Krakowie mu niestraszna :)

Odpowiedz do tematu