Nie znalazłam tematu o kurtkach więc zakładam
Znalazłam kilka kurtek na allegro i nie wiem którą wybrać, proszę o rady
Jak znajdziecie coś ciekawszego to wklejcie fotki
w dallasie widzialam fajne kurtki, ale w tej chwili nie moge znalezc strony internetowej vice versa, czyzby zlikwidowali ja ? nie wiem...
a te kurtki wklejone to szczerze mowiac srednio mi sie podobaja, jak juz to 2 i 3..
nr 1 widac ze slabiutka jakosc..
ja w ogole nie lubie kupowac przez neta takich rzeczy bo nigdy nie wadomo czy to bedzie takie jak na zdjeciu, czy material dobry itd. wole w sklepie.
ja w ogole nie lubie kupowac przez neta takich rzeczy bo nigdy nie wadomo czy to bedzie takie jak na zdjeciu, czy material dobry itd. wole w sklepie.
No pewnie , że lepiej kupić w sklepie , ale jak mam chodzić z moim mężem na zakupy to dziękuję . A tak kupuję a potem każę mu tylko zapłacić Nie kręci nosem, nie narzeka , że biedaczek musi po sklepach chodzić itd.
Cytat:
nr 1 widac ze slabiutka jakosc..
Ta pierwsza jest akurat z tych wszystkich najdroższa chociaż nie aż tak droga.
[ Dodano: 2008-03-18, 11:26 ]
Jeszcze taką znalazłam.
No pewnie , że lepiej kupić w sklepie , ale jak mam chodzić z moim mężem na zakupy to dziękuję . A tak kupuję a potem każę mu tylko zapłacić Nie kręci nosem, nie narzeka , że biedaczek musi po sklepach chodzić itd.
można wyciągnąć od męża kasę/kartę i pochodzić samej, ew. najpierw poszukać samej, a potem Go szybciutko zaciągnąć na gotowca
jeśli chodzi o krój to mi najbardziej podoba się pierwsza, ale wygląda na cieniutką, i ostatnia. jednak ja bym nie ryzykowała kupnem kurtki przez internet, trzeba wiedzieć jak leży i czy na pewno będzie Ci w niej ciepło.
wiem, jak to jest chodzić z marudą po sklepach, niestety... dlatego na zakupy chadzam sama, mogę sobie wtedy nawet trzy razy przeglądnąć ten sam sklep i znaleźć rzeczy, których bym nie zauważyła szukając z towarzyszem.
facet tego nigdy nie zrozumie, a czemu masz przez to kupować, w pewnym sensie, na oślep
zasugeruj Mężowi, że Żona po udanych zakupach, to bardzo szczęśliwa Żona
apropo kurtek zbliza sie zima a ja jeszcze nie znalazłam zadnej fajnej kurtki... Hmm czy te kurtki z kapturami z futerkiem nadal są w modzie? Ostatnio byłam na zakupach w krk i szczeże kurtek jeszcze na zime nie ma az tak wiele... wszystkie mi sie takie cienkie wydawały tak jakby na jesien. Macie jakies propozycje?
Wiem wiem że są. Tak tylko zapytałam bo mnie obecnie się troche znudziły to juz chyba od trzech lat tak jest że są one w modzie. Właśnie też mam taką z poprzedniego roku i chciałabym coś nowego innego...
_________________ :* :* :* :* :*
Parsifal
Wysłany: 2008-10-17, 17:26
jak dla mnie to ideałem kurtek są kurtki sportowe tzw. całoroczne firm np. Bergson czy Campus, mają membrany, nie przepuszczają więc deszczu, świetnie chronią przed wiatrem a
przy tym są bardzo lekkie, odstraszać może jedynie ich cena regularna, ale jest to naprawdę zakup na lata...notabebe ja swoją kupiłam w zeszłym roku na wyprzedaży za 200zł i jestem bardzo zadowolona
_________________ "Zawsze jest czas na małe co nieco"
Nie podoba mi się,jak dziewczyny noszą takie kurtki,
Takie kurtki są fajne na jakąś wycieczkę, ale tak ogólnie to mnie też się nie podobają. Zniekształcają sylwetkę, nawet najszczuplejsze dziewczyny wyglądają w takich nieładnie.
Parsifal
Wysłany: 2008-10-17, 18:02
eee no nie przesadzajcie, moja np jest wcinana w talii i wiem że Campusy też mają takie modele i znam wiele dziewczyn które w takich kurtkach wyglądają
eee no nie przesadzajcie, moja np jest wcinana w talii i wiem że Campusy też mają takie modele i znam wiele dziewczyn które w takich kurtkach wyglądają
no wg mnie nawet wcinana w tali taka kurtka jest dobra raczej na sytuacje typu wycieczka w góry itp, wolę już plaszcze czy coś.sama niedawno nosilam takie kurtki ale przestawilam sie
_________________ mam zólte zęby
Parsifal
Wysłany: 2008-10-17, 20:41
no ja właśnie do niedawna sama chodziłam w płaszczach i takich kobiecych kurtkach ale ciągle mi w nich coś do końca nie pasowało...ostatecznie przekonała mnie "oddychalność" sportowych kurtek i łatwość prania - wrzucam do pralki i nie ma obawy, że coś się zniszczy, zmechaci czy coś w tym stylu (duża wytrzymałość), z płaszczykami już tak prosto nie jest, generalnie wiadomo- każdy nosi to co lubi, ja uważam że taki sportowy model to świetne rozwiązanie na porę od póxnej jesieni do wczesnej wiosny, zima w Krakowie mu niestraszna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum