U mnie tez przydałaby się wymiana garderoby, ze względu na pracę, w której muszę być w spódnicy Nie mam zatem ani ładnych (wygodnych) kozaków na jesień/zime, nie mam płaszcza. Jeszcze jak do pracy mogę iśc po cywilnemu :d a potem się przebrać, to i tak największym problemem są własnie buty.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Qrcze, a ja musze sobie na zime sprawic tez jakąs kurtkę, albo płaszcz. Podobaja mi sie taki e płaszcze < kończące sie przed kolanami, albo gdzies w tej okolicy > z paskiem w talii, tylko czy dostane takie cos na siebie??No i ciekawe jak taki karzełek jak ja będzie w czymś takim wyglądał ;/
ehh i znowu sie zacznie..grube kurtki...kozaki? osatnio zime przechodzilam w adidasch ale chyba jednak znajde jakies kozaczki-napewno sportowe..kurteczke mam,ale krotka i bedzie ziiimno,wiec jakis plaszczyk by sie przydal no napewno jakies bluzy,swetry itp...
mandi14 [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-15, 19:16
A ja marze tylko o jednym .... O naprawde fajnej czapce(lub ogólnie czymś na głowe)co będzie misie podobało dłużej niż 2 tygodnie ..... Na początku zeszłej zimy myślałam że kupiłam sobie zajefajną czapke,po ok.3 tygodniach przestała misie podobac a po m-c już zupełnie w niej nie chodziłam,a teraz jak na nią patrze to aż mnie odpycha ..... Sama sobie dogodzić nie moge
Kozaki... chodze za nimi juz od miesiaca i nic znalezc nie moge, czekam tylko na nowe kolekcje i licze, ze wtedy cos upoluje.... Przydalyby sie tez na jesien buty do kostki, ale takie, ktore nadawalyby sie do spodnicy.
Ehh chciałabym jakieś kozaczki do których można by włożyc spodnie, czapke i rękawiczki no i jakąś kurtke bo płaszcze nosiłam przez ostatnie 3 czy 4 lata więc mam już dosc.
kamizelki sa teraz strasznie modne! zwlaszcza te z korzuszkiem sa sliczne wlasciwie to czemu ja jeszcze jej nie mam?? ale za to cholernie mi sie podobają buciki muszkieterki
Ostatnio sobie kupilam butki kozaczki, takie wysokie, smiesznie marszczone. U dystybutora sieci sklepów K2.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum