Wysłany: 2007-05-15, 18:24 NIVEA 'Regeneracja i Wygładzanie'
Widzę, że jest już kilka postów na temat szamponów i odżywek firmy Nivea, ale o tym typie chyba jeszcze nikt nie pisał.
Szampon i odżywka Nivea Regeneracja i Wygładzanie do włosów zniszczonych, suchych i łamliwych. Zawierają ekstrakty z bambusa i białej lilii co wzmacnia i wygładza włosy.
Ocena: Ja używam szamponu i odżywki Nivea Regeneracja i Wygładzanie i muszę przyznać, że są one naprawde świetne! Codziennie prostuje włosy co wiadomo bardzo je niszczy. Kiedś miałam okropne siano na głowie i popalone końcówki, ale odkąd używam tego szamponu i odżywki, pomimo codziennego prostowania, włosy są gładki, miękkie i miłe w dotyku Naprawdę polecam go wszystkim prostującym włosy!
Mam szampon.. i niestety jest to jeden z tych szamponow ktore masakrycznie "obklejają" włosy. Po umyciu wydaje mi sie, ze nie są wcale czyste - mimo codziennego mycia.
Miałam ten szapmon i tą odżywkę i zdecydowanie nie polecam. Chociaż po 3 użyciach wydawało się,że te produkty są ,to jednak póżniej moje włosy wyglądały jakby cały czas były przetłuszczone i na dodatek swędziała mnie skóra głowy
Muszę Wam przyznać rację, ale tylko pod jednym względem. Mama mojej koleżanki ma po tym szamponie to samo.. Też wygląda jakby 2 tygodnie włosów nie myła.. Jednak moja kumpela go używa i jest bardzo zadowolona. Ja równierz, a używam go już ładnych pare miesięcy. Więc najwidoczniej to zalezy od włosów
Mam szampon.. i niestety jest to jeden z tych szamponow ktore masakrycznie "obklejają" włosy. Po umyciu wydaje mi sie, ze nie są wcale czyste - mimo codziennego mycia.
bejbe napisał/a:
Miałam ten szapmon i tą odżywkę i zdecydowanie nie polecam. Chociaż po 3 użyciach wydawało się,że te produkty są ,to jednak póżniej moje włosy wyglądały jakby cały czas były przetłuszczone
muszę się niestety zgodzić... im dłużej stosowałam do bardziej mi się przetluszczały...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum