co zrobić aby kreska namalowana w wewnętrznej stronie oka ( na dole) był trwała
jakie kredki możecie polecić które odrazu sie nie zetrą
i takie które nie uczulają
Moje kreski też nie należą do najtrwalszych Po jakiejś godzinie, dwóch juz ich nie ma. Najczęściej robię białą, lub czarną. BIała jakoś dłużej się trzyma. To jest zwykła kredka z Constance Caroll.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
No i co to za sens pdgrzania a pozniej ostudzenia....nie rozumiem tego:-) ja w wewnetrznym ciałku maluje zazwyczaj biala lub rozowa a na zewnetrznej stronie czarna i rozcieram leciutko patyczkiem.Dobra jest Miss Sporty, Gosh i margaret astor
Kazdy sie wlasnie zdziwil i pytal co to za kredka i kolor.Rozowy kolor pastelowy z Margaret Astor kupilam ja w promcji to sa te nowe kredki....chyba za 12 zł jest miekka i latwa w uzyciu. Slicznie rozjasnia oko bardzo fajnie pasuje do brazowych, ziemistych kolorkow cieni ja mam dosc ciemna karnacje wiec dodatkowo ladnie to wyglada bo kredka ladnie "odbija" od koloru skory.Naprawde polecam.
ja mam do wewnetrznych kącików perłowo jasnofioletową Sterling skądś mama mi ją przytargała, a swietnie wygląda, sa takie cienki i grubsze, ja tę fioletowa mam grubsza i jest trwała i efekt świetny, ładnie rozswietla, mam tez cieńszą taka zielonkawo-morską
z Inglota mam taką grubą Silver pencil dokładnie pisze że to cień w kredce, ale ja mam złotą i ładnie nadaje sie do robioenia kresek i do rozświetlania powieki w załamianiu
_________________ Aniele...
Sonia
Wysłany: 2005-06-12, 20:30
ja też musze kupić biała
i o tej poradzie z zapałką nie słyszałam - ale chyba sprobuje
i miss sporty nie polecam kredek, szybko mi się rozmazują
a czy może wiecie jaka firma robi kredki takie, które na końcu mają gąbeczkę do rozcierania namalowanej kreski? słyszałam, że revlon ale byłam dziś w GC i nie było nic takiego czy możecie coś na ten temat powiedzieć i ewentualnie podać ceny? będę wdzięczna
a czy może wiecie jaka firma robi kredki takie, które na końcu mają gąbeczkę do rozcierania namalowanej kreski? słyszałam, że revlon ale byłam dziś w GC i nie było nic takiego czy możecie coś na ten temat powiedzieć i ewentualnie podać ceny? będę wdzięczna
Chanel ma fajna kredeczke z ta gumeczka ceny nie znam ale napewno wysoka:)
Ja miałam ten sam problem, ale kumpela namówiła mnie na liner i po kłopocie.
Chanel ma fajna kredeczke z ta gumeczka ceny nie znam ale napewno wysoka:)
Ja mam taką kredkę z IsaDory - już dużo czasu ją mam, a gąbeczka jak nowa Cena pewnie nieco niższa niż Chanel....
Pozdrawiam :*
właśnie wczoraj byłam w drogerii nicola i tam pani poleciła mi z gąbeczką isa dorę właśnie. 29zł ponoć kosztuje, czyli na pewno mniej niż chanel, a jeszcze skoro piszesz, że idealnie się trzyma i na długo wystarcza to już się chyba rzeczywiście skuszę dzięki :*
Ja miałam ten sam problem, ale kumpela namówiła mnie na liner i po kłopocie.
A jaki liner Kasiu masz ? Ja wypróbowałam już kilka i wszystkie mi schodzą szybko
ktoś wie może gdzie w Szczecinie można dostać kosmetyki lumene?
Kilka dni temu Pan z drogerii powiedział mi, że Lumene wysprzedają i w Częstochowie już nie znajdę kosmetyków tej firmy(chciałam kupić bazę pod cienie), no chyba że ze starych zapasów. Więc może to nie tylko w Cz-wie się dzieje...?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum