Wysłany: 2006-03-07, 16:53 Denerwujący "meszek" na twarzy
Ja mam taki problemik jeden Czy któraś z Was orientuje się moze ile kosztuje u kosmetyczki zabieg polegający na usunięciu nieporządanych włosków z twarzy?? Denerwuje mnie ten tak zwany "meszek" a takze drobne włoski pod nosem Atakowałam je pensetą i małymi plastrami z woskiem ale ...same wiecie jaki to ból A włoski i tak odrastają Wole juz wydac troche grosza i miec je z głowy. Wiem, ze takie zabiegi się powtarza, ale mniej wiecej ile kosztuje jednorazowy??
_________________ Because heaven sends and heaven takes
no właśnie - czasem nie lepią ale jak już lepią to ała Raz miałam przygodę, że po oderwaniu plastra zostały mi czerwone ślady, a w niedługim czasie potem wyszłam na dwór, na słońce (ponieważ jechałam do dziadków) w efekcie czego chodziłam z tymi śladami caaały boży dzień
Ale czy po usunięciu takiego meszku nie wyrośnie większy?? ja mam taki malutki, króciutki.. w jasnym kolorze i praktycznie go nie widać.. z tym że ja wiem że on jest i mnie troszkę to wkurza.. myśle o usunięciu tego.. niemniej jednak boję się że odrośnie większy, dłuższy i w ciemnym kolorze... ojjjjjjj...
Włosy po depilacji raczej slabną, przynajmniej po tych na nogach to widze Moze z tymi na twarzy tak jest,ackzolwiek patrząc po moich brwiach... czasem mam wątpliwosci
zalezy jak depilujesz. Jesli ostrzem lub w jakikolwiek inny sposob tniesz wlos to owszem wyrosnie grubszy i ciemniejszy, ale jesli wyrywasz wlos to wyrasta slabszy i jasniejszy.
Nie, no u kosmetyczki to sie stosuje jakies laserowe zabiegi czy jakies elektryczne depilacje i po paru takich sesjach na bank nic juz nie urośnie tylko ciekawa jestem ile to moze kosztowac
Oooo znalazłam coś Prosze oto cennik tego typu usług (oczywiście nie we wszystkich salonach, ten jest z salonu urody Beauty Zone w moim mieście)
Zagieg: Cena: ( w złotych rzecz jasna)
- Depilacja woskiem – całe nogi 75
- Łydki 35
- Uda 40
- Bikini 30
- Pachy 25
- Przedramiona 30
- Całe ręce 35
- Twarz 30
- Wąsik 12
- Broda 12 – 18
tak, tak, efekt jest ta gładkość.... ale kurka dawno nie robiłam i ehh... ale czego sie nie robi dla urody Zawsze w takich momentach mi się przypomina Mel Gibson w filmie "czego pragną kobiety" jak sobie woskował noge i po oderwaniu plastra stwierdził, ze kobiety to wariatki
no ja tez mam ten problem
ale u kosmetyczki, ta depilacja za 12 zl to chyba jest tylko zwykle wyrywanie, a pozniej pewnie odrosna znow
a nie ma jakiegos sposobu, zeby rozjasnic je ? nie wiem woda utleniona czymkolwiek...
bo glupio tak nagle z dnia na dzien sie pozbyc, kazdy by sie przygladal i w ogole, najlepiej tak stopniowo rozjasnic czy co, nie wiecie nic o takiej metodzie?
A skad wiesz ze wczesniej zauwazyli ze masz meszek? Moze nie zauwazyli
Ja swoj usunelam w momencie,gdy uslyszalam od kumpla tekst 'przyjdz pozniej,ogolimy ci wąsy" A wcale nie mialam ciemnego meszku... Ale niektorzy ludzie to idioci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum