Efekt: zapobiegający błyszczeniu się skóry
Rodzaj cery: Cera normalna/tłusta
Pokrycie: średnio kryjący
Puder w kamieniu, gwarantuje matowe wykończenie makijażu. Delikatny, znakomicie koryguje drobne zmarszczki lub nierówności. Zawiera naturalne składniki, takie jak: mika, pigmenty, talk, witamina E.
Transparent (001) - Wykończenie: naturalne
Pink Blossom (002) - Wykończenie: naturalne
Peach Glow (003) - Wykończenie: naturalne
Sandstorm (004) - Wykończenie: naturalne
Silky Beige (005) - Wykończenie: świeże
Champagne (006) - Wykończenie: naturalne
poj. 14 g - ok. 16,99 zł
Od dłuższego czasu zastanawiam się nad zakupem tego pudru i ciągle się nie mogę zdecydować...
Nie wiem jaki odcień wybrać.
Jestem blada, ale nie chcę wziąć transparentnego żeby nie pogłębić swojej bladości.
2 kolor jest taki różowawy i jakoś nie mogę sobie go wyobrazić na swojej buzi.
Waham się między 3 i 4...
Chciałam zapoznać się z Waszymi opiniami na temat tego produktu.
Poluję na niego w zestawie z pędzlem...
Od jutra ma być dostępny właśnie z pędzlem w Naturze (w Rossmannie niby też miał być od 8 września, ale nie było ).
To jest mój puder numer 1 miałam już kilka opakowań więc mogę odpowiedzieć na wszystkie pytania do ideału brakuje mu tylko pudełeczka z klapką i lusterkiem. Aha, i jeszcze żeby tak puszek dawali do tego
Ja go też chyba kupie w tej promocji z pędzlem. Widziałam dzisiaj w rossmanie. Ale jak go kupie to schowam do szawki i niech czeka na swoją kolej bo ja mam jeszcze mój ulubiony Manhatan
Kupiłam!
Byłam dziś w Naturze po niego.
Myślałam, że nic z tego nie wyjdzie, bo na stoisku Rimmla był tylko jeden zestaw z kolorkiem 6...
Ale zagadałam do ekspedientki i zajrzała ona do szuflady i znalazła mi odcień 4
Aha! Promocja z pędzlem dotyczy tylko kolorków 4, 5 i 6.
Zauważyłam że chyba tu nie ma na zdjęciu wszystkich kolorków, bo ja mam w domu nr 9 (Amber). Nie jest to ciemny jak nie wiem co kolor, one wszystkie są takie raczej jasne. Aczkolwiek krycie dają dość ładne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum